montreal canadiens

Speltips Montreal Canadiens – Vegas Golden Knights 25/6: Sista chansen

Vegas Golden Knights hänger mot repen i semifinalen mot Montreal Canadiens, men har fortfarande en chans kvar att rädda sig själva i NHL-slutspelet.

Stanley Cup-slutspelet fortsätter att bjuda på spänning och skrällar, hela vägen fram till semifinalerna vad det verkar. För visst var vi många som tog för givet att Vegas Golden Knights skulle städa av Montreal Canadiens relativt enkelt här?

Men en sak ska man säga om Montreal Canadiens och det är utan tvekan att laget har prickat formen precis i det skedet av säsongen där man skulle önska att göra just det.

Vegas Golden Knights är ett rakt igenom bättre hockeylag, på en jämnare nivå, med en starkare förmåga att prestera över tid, men det spelar i stora drag ingen som helst roll i en enskild matchserie. Då är det formen där och då som avgör. Då är det förmågan att vinna matcher som är helt avgörande.

Montreal Canadiens har gång på gång mot Vegas Golden Knights sett lite håglösa ut spelmässigt, men man har hittat vägar att vinna matcher ändå. Två uddamålsvinster och senast hela 4-1 på bortaplan i Nevada gör att kanadensarna har 3-2 att gå på i den här matchserien.

Nu är det plötsligt Vegas Golden Knights som måste vinna för att hålla sig kvar i slutspelet och pressen är stor på laget när man reser norrut igen.

OMSÄTTNINGSFRI BONUS UNDER NHL-SLUTSPELET! No Account Bet ger alla nya kunder en omsättningsfri bonus på 100 kronor i samband med den första insättningen. Läs mer och registrera dig här!

  Hämta 100 kronor bonus – omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Stanley Cup-slutspelets bästa odds

Konsekvent under den här slutspelsserien har spelbolagen målat upp Vegas Golden Knights som favoriter inför matcherna, vare sig det har varit ett möte på hemmaplan i Las Vegas eller ett möte i kanadensiska Montreal.

Vegas Golden Knights har dock förlorat tre av fem matcher hittills och då kommer man helt enkelt att fastna i ett så här prekärt läge. Det spelar ingen roll att Vegas Golden Knights var det lag som tog allra flest poäng i hela grundserien. I det här skedet spelar det ingen som helst roll för att vara helt ärlig.

Med allt det här sagt tycker jag att Vegas Golden Knights som lag, som organisation och som grupp spelare har visat starka slutspelstendenser i flera år nu. Det är ett lag som jag litar på i det här skedet.

Vegas Golden Knights moneyline spelas till 1.71 gånger pengarna hos No Account Bet.

  Rygga spelet hos no account bet – Hämta 100 kr bonus omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Vegas Golden Knights moneyline
Odds: 1.71
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 02:05, fredag 25 juni 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: