23 oktober 2018 detroit red wings speltips nhl carolina hurricanes

Speltips Nashville Predators – Detroit Red Wings 24/3: Nattmatch

Detroit Red Wings och Nashville Predators hör båda till besvikelserna i NHL under den här säsongen. Vi rekar med odds natten till den 24 mars 2021.

Det är inte den allra mest normala säsongen som nu utspelar sig på andra sidan Atlanten, där man från ligahåll har hittat en kompromiss i spelupplägg och spelschema för att överhuvudtaget få till säsongen som den är.

Det har inneburit att lagen nu mestadels spelar mot lag på geografiskt behändigt avstånd och att man också använder sig av en rad andra processer för att minska risken för smittspridning. Bland annat spelar lagen bara mot samma lag om och om igen, känns det som.

Det har inte minst inneburit att en hel del lag har spelat mot varandra många gånger redan. Det har inte minst Detroit Red Wings och Nashville Predators gjort. Nu ska man till att mötas igen, för totalt femte gången bara den här säsongen. Svindlande? En aning.

Detroit Red Wings gäller hur som helst som underdog inför mötet, efter att man bara tagit 24 poäng under inledningen på säsongen och sett direkt svaga ut under långa perioder. Det kan man inte ta och blunda för.

Däremot vann Detroit Red Wings senast mot Nashville Predators, i slutet på februari, och har totalt två vinster på fyra försök den här säsongen.

Ingen målfest att vänta

Detroit Red Wings har haft stora problem med målskyttet under säsongen, även om man på hemmaplan har varit ett klart starkare lag.

Inför den här matchen kommer Detroit Red Wings med en trend om sex raka matcher på hemmaplan, varav man vunnit tre. Det har varit ett ganska starkt facit, men nu är man tillbaka på bortaplan där man varit klart svagare hela säsongen.

Nashville Predators har klara problem med målskyttet och inte minst jämnheten i sina prestationer.

När inget av lagen har det i sig att köra över motståndaren känns det ganska nära till hands med en återhållsam historia i den här matchen. Det är också det jag förväntar mig på förhand.

Under 5,5 mål spelas till 1,75 gånger smeten hos Interwetten.

  Rygga spelet hos interwetten!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 5,5 mål
Odds: 1,75
Bolag: Interwetten
Spelstopp: 01:00, onsdag 24 mars 2021
TV: 
Stream: