15 april 2019 tampa bay lightning blue jackets speltips nhl stanley cuo

Speltips Nashville Predators – Tampa Bay Lightning 10/2: Nattspel

Nashville Predators är ute efter revansch när man för andra gången på några dagar spelar hemam mot Tampa Bay Lightning i NHL.

Det minst sagt intensiva spelschemat i NHL ställer tuffa krav på den som vill följa serien och ha bra koll på vilka lag som egentligen imponerar. Men för att hinna få ihop en hel grundserie på ett halvår krävs det såklart att man spelar matcher nästan varje natt.

Ett upplägg som man tvingats prova den här säsongen är att man ofta spelar mot samma lag inom loppet av några dagar, båda gånger på hemmaplan, och redan i grundserien kan man därmed få lite slutspelskänsla.

Det återstår att se vad det här kan få för effekter i det långa loppet, och kanske är det så att lagen som kan anpassa sig till den här förändringen också får ett extra litet övertag inför slutspelet. Det återstår att se, som sagt.

Nashville Predators är ett av lagen som gäller som en outsider till att gå till slutspel, men baserat på säsongsinledningen har man en ganska bra bit upp. Nu har man haft ett tufft spelschema inledningsvis, och Nashville Predators har spelat mot Tampa Bay Lightning tre gånger och Florida Panthers två gånger. Två av lagen som nu ligger i topp.

De regerande mästarna Tampa Bay Lightning är lika farliga den här säsongen och jag tror att man kommer att hitta ytterligare momentum när det närmar sig.

Motreaktion att vänta

Senast det begav sig vann Nashville Predators alltså inte heller, utan man förlorade med 1-4 på hemmaplan för någon dag sedan. I den matchen var man egentligen aldrig nära, och problemet är fortsatt att man inte får stopp på offensiven som Tampa Bay Lightning har.

Tampa Bay Lightning har alltså gjort totalt 13 mål på tre matcher mot Nashville Predators den här säsongsinledningen och det talar ett tydligt språk om övertaget.

Det lockar såklart med ett rakt spel på motståndet till Nashville Predators här, men jag tror snarare på en motreaktion i matchen. Nashville Predators lär göra sina röster hörda på ett tydligare sätt här, medan man får fortsatt svårt att täppa till.

Över 5,5 mål spelas till 1,78 gånger smeten hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 5,5 mål
Odds: 1,78
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 02:30, onsdag 10 februari 2021
Stream: 

Jämför odds: