montreal canadiens

Speltips Ottawa Senators – Montreal Canadiens 24/2: 4,50 gånger pengarna

NHL är tillbaka med flertalet matcher natten till onsdagen den 24 februari 2021. Vi rekar med odds till 4,50 gånger pengarna inför Montreal Canadiens mot Ottawa Senators.

Det har inte varit den roligaste säsongsinledningen för ett antal lag från Kanada, och allra värst är det för Ottawa Senators, och egentligen även Montreal Canadiens. Båda lagen har gjort det väldigt dåligt så här långt.

Det vi ser är ett Montreal Canadiens som i för sig har tagit 21 poäng på sina 17 spelade matcher, men vars form pekar i helt fel riktning, och som fortsätter att ha det tungt för närvarande.

Det som kanske är aningen mer positivt för Montreal Canadiens är det faktum att man har vunnit sex av sina bortamatcher. Den här säsongen känns det inte som att bortaplansnackdelen är så påtaglig som under ett ordinarie år.

Ottawa Senators däremot har elva poäng på 20 spelade matcher och har bland annat förlorat fler (5) än vad man har vunnit (2) på hemmaplan. Det i sig är inget positivt facit att försöka luta mot.

Efter två raka täta matcher, båda som slutat med uddamålsvinst åt lagen (en gång vardera), ska Montreal Canadiens nu spela mot Ottawa Senators igen. Då tror jag på en jämn historia.

Odds på 1X2-spel

Montreal Canadiens har faktiskt inga som helst skadeproblem eller sjukdomar i laget, och det kan man se som aningen förvånande med tanke på att man har presterat så svagt på senare tid.

På något sätt vore det nästan fördelaktigt för laget att kunna skylla på skador eller yttre faktorer, men det är helt enkelt bara att man har förtvivlat svårt att få ihop sitt lag den här säsongen. Det är uppenbart att så är fallet.

Nu spelar man mot det lag i hela NHL som är allra svagast sett till poängsnittet hittills och här kan vi verkligen prata om ett lag som inte har svetsats ihop som en enhet till den här säsongen. Det är dock bara en del av förklaringen till att man presterat så svagt i Ottawa Senators hittills.

Inför den här matchen kommer den klassiska kanadensiska klubben också att få spela utan Högberg, Chabot och Dzingel, tre spelare som adderats till skadelistan under helgen.

Det gör att Ottawa Senators chans att ta en ny tvåpoängare minskar, och jag tror istället på en mycket jämn historia här.

X (oavgjort) spelas till 4,50 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 4,50
Bolag: Unibet
Spelstopp: 01:00, onsdag 24 februari 2021
TV: 
Stream: