19 december 2018 philadelphia flyers detroit red wings speltips nhl

Speltips Philadelphia Flyers – Boston Bruins 6/2: NHL igen!

Fullt ös är det som gäller i NHL. Natten till lördagen den 6 februari 2021 spelar Philadelphia Flyers hemma mot Boston Bruins.

Det är speciella tider i NHL för närvarande, efter att ett hundratals fall av coronasmitta har konstaterats kring lagen i ligan. Det rör sig om spelare, ledare och andra med en direkt närhet till ligan som har smittats av viruset.

Det gör att matcher ställs in, att lag lider av rejäla manfall inför matcherna och att det blir ännu svårare att förutspå utgången i matcherna som sådana.

Om det är en sak som vi har lärt oss av inledningen av NHL-säsongen är det att det känns mer ologiskt än på länge och att det inte är helt enkelt att få en förståelse för vilka lag som egentligen går att lita på.

I toppen finns det dock ett par lag som levererar, och Philadelphia Flyers och Boston Bruins hör utan tvekan till den skaran. I den totala tabellen är man tvåa och trea, något som gör att man redan nu får gälla som kandidater inför slutspelet.

Philadelphia Flyers har redan spelat mot Boston Bruins vid tre tillfällen under inledningen på säsonge, och har lyckats med konststycket att förlora samtliga. Nu senast, i veckan, förlorade Philadelphia Flyers först en förlängning.

Med andra ord borde Philadelphia Flyers rimligen ha stor revanschlusta här.

Äntligen dags att vinna, Flyers

Men förutom förlusterna mot Boston Bruins har inledningen på säsongen varit stark för Philadelphia Flyers, som vunnit samtliga övriga matcher. Då räknar vi in dubbla matcher mot new York Islanders och New Jersey Devils, för att nämna några exempel.

Boston Bruins går också starkt, men har en förlust mot Washington Capitals från förra veckan som skaver en del.

Det som oroar för Philadelphia Flyers inför den här matchen är att man saknar fem spelare, vad det verkar. Ustimenko, Ratcliffe, Coutourier, Allison och Frost står alla utanför laget inför den här matchen. Men ingen av spelarna har funnits med sista veckan, så det handlar inte om några nya tapp.

Boston Bruins har plötsligt fått in DeBrusk och troligen även Grzelcyk på sin skadelista, medan Studnicka, Moore och Kase varit skadade ett tag.

Inför den här matchen tror jag att det är dags för Philadelphia Flyers att vinna igen. Det känns som att man förtjänar det efter tre snöpliga förluster (eller två och en superförlust) mot Boston Bruins.

Philadelphia Flyers moneyline spelas till 2,14 gånger smeten hos Unibet.

  Rygga spelet hos unibet – Hämta 100 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Philadelpia Flyers moneyline
Odds: 2,14
Bolag: Unibet
Spelstopp: 01:00, lördag 6 februari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: