19 december 2018 philadelphia flyers detroit red wings speltips nhl

Speltips Philadelphia Flyers – Buffalo Sabres 19/1: Nattmatch

Natten till tisdag den 19 januari 2021 spelas mötet mellan Philadelphia Flyers och Buffalo Sabres i NHL. Vi rekar med odds på förhand.

Det har varit en sprutande stark inledning på den här säsongen i NHL, med massa matcher på kort tid, med massa mål och det som bara kan beskrivas som extremt motiverade spelare.

Det vore väl konstigt med tanke på att spelarna knappt har fått vara ute på isen under det sista halvåret och att säsongen nu varit så extremt försenad.

Trenden med väldigt målrika matcher har varit tydlig från första stund, och det gäller egentligen både Philadelphia Flyers och Buffalo Sabres, två lag som möts natten till tisdag svensk tid.

Philadelphia Flyers har öppnat med att vinna båda sina första matcher mot Pittsburgh Penguins, men har ändå släppt in tre respektive två mål i matcherna. Att man har gjort elva mål framåt vittnar om att Philadelphia Flyers är ett starkt lag den här säsongen.

Buffalo Sabres föll igenom stort mot Washington Capitals i premiären och förlorade med 4-6, men täppte till och förlorade bara med uddamålet matchen därpå, mot samma lag.

Nu måste man försöka ha en mer potent offensiv mot Philadelphia Flyers. Att man skulle kunna täppa till på bortais, mot ett svårspelat Philadelphia Flyers, ser jag som otroligt.

Philadelphia Flyers är favoriter

Philadelphia Flyers har en minst sagt lång skadelista för närvarande, men den officiella rapporten på förhand är inte helt klar. Det finns ett antal spelare som är tveksamma till spel i början på veckan och det rör sig inte minst om Samuel Morgin, Morgan Frost, Mark Friedman, Shayne Gostisbehere och Sean Couturier. Vi får se om dessa spelare får komma in på isen natten till tisdag svensk tid.

Vad vi vet är att Philadelphia Flyers får klara sig utan Isaac Ratcliffe, Kirill Ustimenko och Wade Allison i den här matchen. Bara det är ett par tunga tapp.

I bortalaget kan vi rean nu konstatera att man har Zemgus Girgensons borta resten av säsongen. De tär en skada i baksida lår som har spökat ordentligt och som kräver stora ingrepp för att den ska bli bra. Dessutom är Kyle Okposo tveksam till spel.

Trenden med målrika matcher har varit tydlig under hela inledningen på säsongen och därför blickar vi åter mot det spelet.

Över 5,5 mål spelas till 1,72 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 5,5 mål
Odds: 1,72
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 01:30, tisdag 19 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: