27 april 2018 Pittsburgh Penguins Washington Capitals speltips NHL slutspel Stanley Cup

Speltips Philadelphia Flyers – Pittsburgh Penguins 13/1: NHL-premiär

Philadelphia Flyers tar sig an Pittsburgh Penguins när det äntligen är dags att köra igång den här säsongen av NHL 2021.

Det här brukar vara en liga som spelas med start hösten 2020 och som sedan fortsätter under våren 2021, men på grund av den rådande smittsituationen i USA och Kanada har man den här gången valt att göra annorlunda. Nu spelas det istället en specialupplaga av NHL.

Det kommer nu att spelas 56 omgångar i grundserien och det här innebär trots allt att man behöver ha ett intensivt spelschema under våren. Men för att hinna med det, och sedan spela slutspelet som planerat framåt sommaren, behöver man också stuva om i hur divisionerna ser ut.

Det som tidigare varit tydliga divisioner, konferenser och allt vad det nu heter har i år blivit någonting helt annat. Nu har man delat in NHL i tre olika grupper, för att förhindra för långt resande och krånglig administration när man ska korsa delar av landet på ett sätt som inte är gynnsamt för smittoläget.

EAST: Boston, Buffalo, New Jersey, NY Islanders, NY Rangers, Philadelphia, Pittsburgh, Washington.

CENTRAL: Carolina, Columbus, Dallas, Detroit, Chicago, Florida, Nashville, Tampa.

WEST: Anaheim, Arizona, Colorado, LA, Minnesota, San Jose, St Louis, Vegas.

De fyra bästa lagen i varje division går sedan vidare till Stanley Cup-slutspelet, som inleds i mitten av maj månad. Vinnarna går direkt till semifinaler. Game 7 i finalen kommer att kunna spelas så sent som den 15 juli.

NHL-speltips direkt i premiären

Det är intensiva tider som nu väntar och jag kan inte tänka mig någonting annat än att samtliga spelare, ledare och funktionärer anslutna till den här ligan nu är taggade till tusen. Det borde rimligen märkas direkt i spelet.

Däremot kan det också finnas en del skönhetsfläckar, eftersom det inte har spelats intensiva, täta matcher på nästan ett år. Det har varit ett rekordlångt uppehåll som inte kommer att gynna varken Philadelphia Flyers eller Pittsburgh Penguins. Tror jag.

Det gör att jag inför den här matchen tycker att det är logiskt att kliva in på ett underspel. Philadelphia Flyers hade den tendensen förra säsongen och jag vågar räkna med att stjärnorna i bortalaget inte har fått upp ångan än. Linan är också anmärkningsvärt hög inför matchen.

Under 6 mål (asian handicap) spelas till 1,88 gånger såsen LeoVegas.

Om du har tänkt lägga många bets på NHL närmsta tiden är LeoVegas ett bra tips. Här får du 100 kronor om du registrerar ett nytt konto!

Speltips:

Speltips: Under 6 mål (asian handicap)
Odds: 1,88
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 23:30, onsdag 13 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: