Chicago Blackhawks

Speltips Seattle Kraken – Chicago Blackhawks 18/11: Bottenlag!

Torsdagen den 18 november 2021 är det dags för det nya laget Seattle Kraken att ta emot Chicago i en match där poängen blir viktiga.

Seattle Kraken bilades till denna säsong och har plockat ihop ett helt okej lag på pappret. Resultaten har dock uteblivet och har på 15 matcher endast lyckats spela till sig nio pinnar. Det är bara Arizona som har lägre poäng antal. Lyckligtvis för alla Seattle fans är att laget gör ganska mycket mål framåt, men har stora problem med defensiven, även där, det är bara Arizona som har högre snitt i insläppta mål per match. Det är på hemmaplan Seattle har spelat som bäst, mycket tack vare att det varit slutsålt i varenda hemmamatch och det är den även inatt.

Chicago gjorde sig precis av med Jeremy Collinton som huvudcoach. Det har blivit en bra effekt, har nu tre raka segrar och ser ut som ett lyckligt lag i skrivande stund. Det är tre raka segrar som man vunnit med uddamålet, och mycket krig bakom dessa segrar. Chicago har även fått igång sina stjärnor och då är man ett bra lag. Är för tillfället nio pinnar från en slutspelsplats och lirar man som man gjort i dom tre senaste matcherna kan det mycket väl bli en topp 20 placering som det inte blivit på dom fyra senaste säsongerna.

Hemmalaget har ett mycket svagt powerplay, endast 10% av powerplaychanserna blir mål. Boxplay ligger på stabila 80%. Något hemmalaget gör mycket bra är att man släpper till få skott mot mål, minst skott i hela NHL faktiskt, bara 26 per match. Gästerna har ett helt okej powerplay för att vara ett bottengäng, ligger i skrivande stund på 20%. Gästernas boxplay är faktiskt mycket bra och städar man rent i denna fight så kommer procenten troligen ligga på 90%.
BETHARD – HÖGST ODDS PÅ MYCKET! Det svenska spelbolaget Bethard har Zlatan Ibrahimovic på sin sida. Men framförallt har man höga odds på mycket – och ofta. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos bethard!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Skickliga herrar!

Seattle Kraken fick plocka spelare från alla lag i NHL och valde ut ett varierande lag. Jordan Eberle har fått nytändning och leder interna poängligan. Svenskarna Alexander Wennberg och Marcus Johansson går mot bra säsonger även dom. Har enligt mitt tycke en lite för stor och klumpig backuppsättning. Visst, lirare som Adam Larsson och Mark Giordano är skickliga men det finns ingen riktigt bra back som tar upp pucken genom mittzonen. Ingen back i truppen väger mindre än 91 kilo, det är riktigt sällsynt faktiskt.

Chicago har på pappret ett bra lag, men dom flesta börjar bli till åren. Spelare som Patrick Kane och Jonatan Toews går mot sina bästa säsonger på länge. Alex DeBrincat är en riktig sniper och leder interna målligan på fina åtta baljor. Chicago har faktiskt en riktigt fin backsida med Seth Jones som ledare i backbesättningen. Får gästerna även igång Erik Gustafsson och Connor Murphy kommer det bli en rolig säsong. Har en riktigt bra keeper i Fleary.

Formen för Seattle är inte bra, fyra raka förluster och har på dessa fyra matcher släppt in hela 20 mål. Gästerna har i fin form och spelar bra, framförallt defensivt. Första matchen någonsin lagen ställs mot varandra men tittar vi på spelartrupp och form är det fördel till gästerna. När ML (moneyline) står i över två gånger degen på gästerna måste det huggas. ML menas att det räcker med att Chicago vinner, oavsett om det är på straffar eller full tid. Lycka till!

  Rygga spelet hos bethard – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Chicago ML
Odds: 2.20
Bolag: Bethard
Spelstopp: 04.00, torsdag 18 november 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: