15 april 2019 tampa bay lightning blue jackets speltips nhl stanley cuo

Speltips Tampa Bay Lightning – Columbus Blue Jackets 2/4: Revansch

Få lag kan rubba Tampa Bay Lightning den här säsongen, men hittills är Columbus Blue Jackets laget som har gjort det bäst i NHL.

Det har varit en speciell inledning på säsongen och det är uppenbart att det omskruvade formatet i NHL inte riktigt har gynnat alla lag. Det ställer andra krav på lagen – och på ett individuellt plan skulle jag hävda att det ställer helt andra krav på motivation på spelarna. Det gäller rent av att dra igång sig själv och sin motivation för att få ut det mesta av sig själv på isen.

Det är det spelare som lyckats bättre med, och det är det hela lag eller kollektiv som verkligen har lyckats ta fasta på. Ett sådant lag är Tampa Bay Lightning, som efter de första intensiva månaderna redan kopplat ett starkt grepp om serieledningen i den totala NHL-tabellen.

I egenskap av regerande mästare är det såklart någonting som tynger laget, något som man behöver ha leva med och som genererar en annan press, men det är också ett lag som bevisligen frodas av den utmaningen.

Det faktum att man är regerande mästare och har fått behålla stora delar av truppen gör att man rimligen är ett starkt lag den här säsongen också.

Nu spelar man hemma mot Columbus Blue Jackets, ett lag som man så sent som i förra omgången förlorade med 1-3 mot. Det om någonting lär väcka en vrede och en ytterligare motivation att komma ut med tre nya poäng.

Columbus Blue Jackets får det tufft

Samtidigt ska man ha med sig att Columbus Blue Jackets är ett av få lag med plusstatistik på serieledande Tampa Bay Lightning den här säsongen, efter att ha vunnit två av tre inbördes möten under inledningen på säsongen.

Sett över hela säsongsinledningen finns det en del övrigt att önska av Columbus Blue Jackets inledning, men det är ett lag som bevisligen har förmågan att vinna mot de bästa.

Å andra sidan föll Columbus Blue Jackets i två raka matcher mot bottenlaget Detroit Red Wings i förra veckan och tro mig, det är inga resultat eller insatser som skrämmer särskilt mycket.

En del skulle kunna bli skrämda av att Columbus Blue Jackets slog Tampa Bay Lightning senast, men för mig är det snarare det bränsle som jag tror att hemmalaget kan behöva för att resa sig och göra en bra insats här. För formen i ett större perspektiv är det inget fel på överhuvudtaget.

Tampa Bay Lightning vinner (ordinarie tid) spelas till 1,65 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tampa Bay Lightning vinner (ordinarie tid)
Odds: 1,65
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 01:00, fredag 2 april 2021
TV: 
Stream: