28 april 2018 Tampa Bay Lightning Boston Bruins slutspel speltips NHL

Speltips Tampa Bay Lightning – Florida Panthers 16/2: NHL

Nattmacka i NHL mellan topplagen Tampa Bay Lightning och Florida Panthers. Vi rekar med nattens bästa odds och speltips.

Det har varit ett minst sagt intensivt matchande i inledningen av den här NHL-säsongen, men konstigt vore annars med tanke på att man körde igång säsongen sent och ska få ihop en lång grundserie.

Men slutspelshockey får vi se först fram till sommaren. Tampa Bay Lightning och Florida Panthers ser ut att vara lag som hänger med oss till dess, även om det har börjat jämna till sig en aning i tabelltoppen.

I inledningen av säsongen körde de regerande mästarna Tampa Bay Lightning på likt förra säsongen, men nu har det lugnat sig en aning för deras del. På hemmaplan har Tampa Bay Lightning fortfarande sex raka vinster och det kan man inte skoja bort.

Florida Panthers är starka på bortaplan med tre vinster på fyra försök, och ligger totalt tvåa i den centrala divisionen. Det här är med andra ord två lag att räkna med, som båda ör till toppen, och som båda har en stark offensiv att förlita sig på.

Efter 5-2 till Panthers förra veckan, och sen 6-1 till Tampa Bay Lightning senast, ska lagen nu mötas en tredje gång. Den här gången med Tampa Bay Lightning som hemmalag.

Odds i NHL

Efter ett intensivt spelschema har Tampa Bay Lightning nu fått problem med ett antal tunga spelare som är borta med skador, men man har å andra sidan klarat sig utan dessa spelare utan att det har varit ett jätteproblem hittills. Lite deppigt är det att högerforwarden Gaborik inte kan spela mer den här säsongen, och att målvakten Anders Nilsson fortfarande inte är tillbaka från sin hjärnskakning.

Tampa Bay Lightning kommer också till spel utan Stephens, Kucherov och Cirelli. Steven Stamkos fick en känning i det senaste mötet med Florida Panthers. Det återstår att se om Tampa Bay Lightning kommer att kunna sätta honom i spel här.

Gustav Forsling är den enda spelaren i Florida Panthers som inte kan spela, och det gör att man bör ha ett bra slagläge mot Tampa Bay Lightning. Min känsla är att man kommer att kunna göra skada här.

Över 5,5 mål spelas till 1,80 gånger såsen hos Betway.

  Rygga spelet hos betway – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen. Nya kunder hos Betway

Speltips:

Speltips: Över 5,5 mål
Odds: 1,80
Bolag: Betway
Spelstopp: 01:00, tisdag 16 februari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: