15 april 2019 tampa bay lightning blue jackets speltips nhl stanley cuo

Speltips Tampa Bay Lightning – Nashville Predators 2/1: Nattmacka

En nattmatch i NHL mellan Tampa Bay Lightning och Nashville Predators väntar natten till tisdagen den 2 februari 2021.

Det går inte att klaga på den intensitet som schemaläggarna i NHL har valt att man ska använda sig av under inledningen på den här säsongen, med massvis av matcher varje natt och lag som inte får mer än någon enstaka vilodag mellan omgångarna.

Men med tanke på att man körde igång säsongen så pass sent, och ändå ska spela en väldigt lång grundserie, finns det ingen rast och ingen ro att lägga tid på.

Tampa Bay Lightning kommer in i säsongen som regerande mästare och har så här långt levt upp till förväntningar på ett helt okej sätt, med vinster i fyra av sina sex inledande matcher, varav en av förlusterna kom efter förlängning borta mot Carolina Hurricanes.

Det är fortsatt ett starkt lag vi har att göra med och merparten av truppen ser ut som den gjorde förra säsongen. Tampa Bay Lightning kommer med stor säkerhet att vara en slutspelskandidat även den här säsongen.

Nu möter man Nashville Predators igen, samma lag som man slog med 4-3 så sent som i helgen. Det var ännu en tät historia och en viktig värdemätare för bortalaget Predators, som visade att man kan mäta sig med Tampa Bay Lightning.

Motreaktion att vänta

Det blir inte sällan motreaktioner på resultaten i NHL, mycket på grund av att matcherna spelas så tätt och att man ofta spelar mot samma lag inom loppet av bara några dagar. Då har spelarna lärt känna varandra lite för bra – och det finns en hel del närliggande historia som kommer in och spelar sin roll på matchbilden.

Tampa Bay Lightning lär vilja ha en liknande matchbild nu, men man släppte också till lite för lätta chanser senast. Det var bättre i inledningen av säsongen då man snittade 1-2 insläppta mål per match. Dit vill man nå igen.

Nashville Predators har haft stora problem med målskyttet under säsongsinledningen och jag tror inte att man har det i sig att köra över Tampa Bay Lightning här. Däremot vill man nog gärna täppa till mer för att inte bjuda in motståndet i matchen i onödan.

Under 6 mål under ordinarie tid (asian) spelas till 1,80 gånger smeten hos William Hill.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 6 mål ordinarie tid (asian handicap)
Odds: 1,80
Bolag: William Hill
Spelstopp: 01:00, tisdag 2 februari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: