1 november 2018 vancouver canucks chicago blackhawks speltips nhl

Speltips Vancouver Canucks – Ottawa Senators 26/1

NHL-betting är tillbaka natten till tisdag svensk tid den 26 januari 2021 när Vancouver Canucks spelar hemma mot Ottawa Senators.

NHL har inlett i en rasande fart och det spelas matcher varje natt svensk tid, med ett intensivt spelschema även under helgen. Men natten till tisdag är lite speciell när det bara står en enda match från NHL på spelschemat.

Men för egen del passar det ganska bra, med tanke på att vi tycker oss ha hittat riktigt trevligt spelvärde inför mötet mellan Vancouver Canucks och Ottawa Senators.

Det här är utan någon som helst tvekan två av lagen som har öppnat säsongen allra sämst och som verkligen inte har en säsongsinledning att skryta med. Ottawa Senators har inte tagit mer än tre poäng på sina sju inledande matcher och har horribla problem med det egna försvarsspelet.

Men kanske är det ändå den egna offensiven som är det stora problemet, och som också gör att man aldrig får något vidare fäste i matcherna. I match efter match är det Ottawa Senators som gäller som klar underdog spelmässigt, eftersom man inte riktigt kommer in i matcherna.

Nu senast kommer man från tre raka förluster på Winnipeg Jets. Deppigt värre.

Vancouver Canucks är också formsvaga

Om vi ser till tabellen har Vancouver Canucks öppnat säsongen aningen bättre, då man faktiskt tagit två vinster och fyra poäng. Detta efter en premiärvinst mot Edmonton Oilers och även en förlängningsvinst mot Montreal Canadiens.

Men på det hela taget har Vancouver Canucks varit riktigt svaga och här är det också antalet gjorda mål framåt som oroar.

Min känsla är att underspelet bör locka inför den här matchen, även om Vancouver Canucks och Ottawa Senators konsekvent spelar offensiva, öppna matcher mot varandra. Men det här är en speciell säsong, med svag form för båda lagen, och det borde tala för ett underspel just den här gången.

Å andra sidan är det tidigt på säsongen och rekommendationen är att skruva ner insatsen något snäpp för att inte hamna i en dålig position.

Under 6,5 mål (ordinarie tid) spelas till 1,81 gånger såsen hos CampoBet.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 6,5 mål (ordinarie tid)
Odds: 1,81
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 04:00, tisdag 26 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: