Speltips 15 december Devils - Vegas

Speltips Vegas Golden Knights – Anaheim Ducks 15/1: NHL

Det var en intensiv första speldag i NHL. Nu fortsätter årets säsong med mötet mellan Vegas Golden Knights och Anaheim Ducks den 15 januari 2021.

Det går att säga mycket om den första dagen med NHL-hockey, men man kan inte klaga på underhållningen som vi fick se direkt.

Det är uppenbart att den nivå som man kan få se på ishockeyn på andra sidan Atlanten saknar motstycke, och att den som främst kollar på hockey här hemma kanske inte riktigt är beredd på vem som väntar där.

Det går att härleda till en rad olika anledningar, men främst har det att göra med att världens bästa spelare samlas på ett och samma ställe. Dessutom har de lite mindre rinkarna en tydlig effekt på intensiteten i spelet. Det skadar inte.

Merparten av onsdagens inledande matcher gick tydligt över på målmarknaden och för den som gillar NHL-betting kan man inte blunda för den här trenden.

Det är också den som ligger till grund för vårt speltips inför mötet mellan Vegas Golden Knights och Anaheim Ducks, som spelas natten till fredagen den 15 januari 2021.

Vegas Golden Knights är favoriter

Om vi frågar spelbolagen är Vegas Golden Knights favoriter till att vinna det här mötet och konstigt vore väl annars med tanke på hur man dominerat sedan klubben såg dagens ljus, i nuvarande form.

Det har blivit väldigt lyckat att starta upp ett hockeylag i Nevada, och man får lyfta på hatten för den sportsliga organisationen som satte ihop truppen direkt. Visst, man hade en klar fördel av att kunna välja och vraka bland andra lags spelare, förutom de paxade spelarna, men det är ändå imponerande att få sakerna på plats så snabbt.

Vegas Golden Knights gäller som spelbolagens favorit här, men det vill vi kanske inte ta ställning till direkt. Däremot känns det helt givet med ett överspel här. Vegas Golden Knights är ett offensivt lag, Anaheim Ducks likaså. Trenden med målspelen är också enormt tydlig.

Över 5,5 mål spelas till 1,71 gånger smeten hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Hämta 100 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 5,5 mål
Odds: 1,71
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 04:00, fredag 15 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: