24 april 2019 washington capitals speltips carolina hurricanes nhl

Speltips Washington Capitals – Pittsburgh Penguins 11/12: Rivalmöte!

Lördagen den 11 december 2021 är det dags för Washington att ta emot Pittsburgh, det är två lag som ogillar varandra.

Washington har sju raka säsonger med slutspel, och årets säsong blir inget undantag. Hemmalaget har vunnit 16/26 matcher under inledningen och ligger i toppen av tabellen. Formen är även den god, då hemmalaget har fem segrar på lagets sju senaste matcher. Hemma i Capital One Arena är man riktigt starka, och har vunnit lagets sex av sju senaste matcher. Senast lagen möttes var 15 november 2021, och då var det ett Washington som krossade Penguins, 6-1 slutade mötet.

Sedan Sidney Crosby har kommit tillbaka har Pittsburgh blivit ett vinnande lag. Gästerna har sju segrar på sina tio senaste matcher, kommer till huvudstaden med två raka bortasegrar, det är två övertygande segrar, 6-1 mot Seattle och 4-1 mot Vancouver. Det är firma Crosby/Guentzel som levererat på senare tid. Gästerna är ett av de bästa lagen på bortais i ligan.

Det är två lag som är bedrövliga i powerplay. Hemmalaget har en siffra på svaga 17%, medan gästerna ligger på ännu svagare siffror, 15%. Det är dock två lag som är vassa i spelet fyra mot fem. Gästerna är seriens absolut bästa lag och räddar över 91% i boxplay. Hemmalaget är något sämre men har en godkänt procent på 83. Något som skiljer mycket mellan lagen är gjorda mål, hemmalaget har 91 mål och gästerna ligger på 74.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Ovechkin vs Crosby

Hemmalaget får fortsatt klara sig utan Nicklas Bäckström. Alexander Ovechkin går återigen mot en mycket bra säsong, leder överlägset den interna poängligan. Hans ryska kollega Yevgeni Kuznetsov går mot en fin säsong, det gör även busen Tom Wilson. Backsidan ser bra ut, John Carlson lyfter enormt mycket istid, men han får även hjälp av Dmitri Orlov som går mot en bästa poäng säsong någonsin i NHL.

Pittsburgh får också klara sig utan sin stjärna i Yevgeni Malkin. Jake Guentzel har hittat formen och leder den interna poängligan på 27 poäng. Evan Rodrigues går också mot en riktigt bra säsong och varit bra så här långt. Sidney Crosby har på sina 13 matcher gjort 13 mål och börjar komma igång rejält. Pittsburghs svar på John Carlson är Kris Letang, minst lika bra om inte bättre. John Marino gör det även bra från backsidan, annars är det ganska skralt på skickliga offensiva backar i gästerna.

I skrivande stund är Washington det bättre laget. När raka ettan pröjsar över två gånger degen, då är det inget att tveka på. Washington är riktigt fina när det kommer till det offensiva spelet. Alex Ovechkin vill slå alla rekord som finns när det kommer till gjorda mål, är nu noterad för smått sjuka 750 mål i NHL-karriären. Crosby/Guentzel blir att se upp med, men Washington har en skicklig defensiv som är bra på att plocka ner enskilda spelare. Lycka till!

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Washington vinner
Odds: 2.10
Bolag: Betsson
Spelstopp: 01.00, 11 december 2021
TV:  [vsportvinter]
Stream: 

Jämför odds: