Ishockey hockey

Inför SHL 2021/22: Odds och långtidsspel

Ett pålitligt hösttecken är att SHL-hockeyn skrinnar igång igen. Inför SHL 2021/22 ger vi er här de bästa oddsen och spelmöjligheterna på marknaden. Första nedsläpp sker på lördag den 11 september med full omgång från kl 15.15.

Vilket lag är favoriter att vinna SHL 2021/22 och vilka riskerar att åka ur enligt spelbolagen? I den här genomgången ska vi titta närmare på vad oddsen säger och vilka spelmöjligheter som erbjuds.

Förra säsongen blev ju något speciellt på grund av de rådande omständigheterna. Publiken tvingades följa sina lag från teve-soffan och de bjöds på många överraskningar. Den största var nog att topptippade HV71 åkte ur, men också i positiv bemärkelse där lag som Leksand och Rögle var bättre än de flesta hade räknat med.

Ingen kunde emellertid rå på Växjö Lakers som vann både grundserien och hela slutspelet. I finalen besegrade man Rögle med klara 4-1 i matcher och tog därmed sin tredje SM-titel.

Ekonomiskt starka och topptippade Färjestad, Frölunda och Luleå tillhörde inte toppen av grundserien och samtliga tre blev utslagna redan i kvartsfinalrundan förra säsongen. Inför SHL 2021/22 är det tydligt att de här lagen har spänt musklerna för att ta ner förra säsongens uppstickare på jorden.

100 KRONOR FREEBET FÖR NYA KUNDER! William Hill är ett av världens äldsta spelbolag. Man vet med andra ord precis vad man sysslar med. Nu blir man mer synliga i Sverige – och nya kunder får 100 kronor freebet. Bommar ditt spel får du pengarna tillbaka helt enkelt. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100 kronor freebet hos william hill!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Odds inför SHL 2021/22

Färjestad, Frölunda och Luleå är de lag som, framförallt, har värvat tungt under sommaren. Deras redan starka trupper ser än vassare ut samtidigt som lag som Leksand och Rögle ser ut att ha tappat något i slagstyrka.

Två toppfavoriter

I synnerhet ser Färjestad ut att vara rejält sugna på att återta sin position som topplag och guldkandidat i SHL. Med värvningar som Mikael Wikstrand, Joakim Nygård, Marcus Nilsson och Jacob de la Rose står man som huvudfavoriter att vinna SM-guld 2022.

William Hill erbjuder mängder av spännande långtidsspel till bra odds inför SHL 2021/22. Hos William Hill står ett spel på Färjestad som vinnare i oddset 5.25.

Tätt därefter skuggar Luleå som andrahandsfavorit till oddset 5.50. Förra säsongen var ett steg bakåt för Thomas Berglunds lagbygge och till den här säsongen har man hämtat in ytterligare spets. Linus Omark är tillbaka och därtill har man byggt på med spelare som Konstantin Komarek, Brendan Shinnimin och Linus Fröberg.

Tre utmanare

Bakom den förväntade toppduon Färjestad och Luleå hittar vi en trio lag som utmanar om SM-titeln i SHL 2021/22.

Roger Rönnbergs Frölunda har hämtat ”hem” poängkungen Ryan Lasch och kan spelas till 7.50 gånger pengarna som SM-vinnare.

Bröderna Abbot har gjort ett fantastiskt jobb i Rögle och det bar hela vägen till final förra säsongen. Till den här säsongen har man dock tappat sina två främsta poänggörare i Daniel Zaar och Simon Ryfors. Ett spel på att Rögle går hela vägen den här säsongen ges till 8.00 gånger insatsen hos William Hill.

De regerande mästarna Växjö Lakers står också de i oddset 8.00 som vinnare. Att försvara en SM-titel är inte det lättaste och man har tappat guldhjältar som Viktor Fasth, Ilari Melart och Tim Erixon. Samtidigt har man fortfarande ett slagkraftig lag och en skicklig tränare i Sam Hallam.

Två förväntade bottenlag

Ser vi till oddssättningen är det ganska tydligt att det är nykomlingen Timrå och Oskarshamn som förväntas bli bottenlag i SHL 2021/22. För den som tror att något av de här lagen kan svara för tidernas skräll och vinna SM-guld kan det spelas till skyhöga odds. Timrå står i 101.0 gånger pengarna och Oskarshamn ger hela 126.0 i utdelning hos William Hill.

  spela på shl hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen