27 mars 2019 djurgården skellefteå speltips odds shl

Speltips Djurgården – Frölunda 9/10: Pressat hemmalag

Djurgården har inlett SHL-säsongen svagt och nu krävs en uppryckning då ett formstarkt Frölunda gästar på lördagseftermiddagen. Matchen spelas den 9 oktober 2021 med nedsläpp kl 15.05.

Djurgårdens IF har bara skrapat ihop fem poäng på sju spelade matcher och är näst sist i SHL-tabellen inför den här omgången. Man kommer till den här matchen med fyra raka förluster och nu behöver Barry Smith och hans manskap hitta ett sätt att börja vinna matcher.

DIF har besegrat Linköping och Brynäs (efter förlängning) men sedan dess har det pekat rakt nedåt. Som helhet har laget inte kuggat i varandra och framförallt är det produktionen framåt som saknats. På de fyra senaste matcherna har man bara gjort sex mål.

Mot Rögle i torsdags var man bra med i matchen fram till några ödesdigra minuter i den andra perioden då man föll samman. Rögle gjorde då tre mål på fyra minuter och avgjorde därmed matchen som slutade 4-1 till bortalaget.

Frölunda HC ligger desto bättre till i den haltande tabellen. Efter åtta spelade matcher står de på 16 poäng och man kommer till den här matchen med fem raka segrar, om vi inkluderar vinsten mot Helsingfors i CHL.

Två av dessa segrar har emellertid kommit efter förlängning och det var så utgången blev i den sprakande tillställningen mot Färjestad senast. Frölunda vann då matchen med 6-5 efter att Karl Henriksson slagit in det avgörande målet under förlängningen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Fördel bortalaget

Läget i Djurgården börjar pressat, i synnerhet för den nye huvudtränaren Barry Smith som hade behövt få en bättre start. Kritiken från Niklas Wikegård har förstås inte låtit vänta på sig och nu behöver man visa upp ett betydligt bättre spel för annars lär Smiths dagar snart vara räknade.

Djurgården hade plus-statistik på Frölunda under förra säsongen men när det skulle avgöras i slutspelet var Frölunda det bättre laget. De vann då den serien med 2-1 i matcher.

Men vad som hände förra säsongen är inte jätterelevant just nu. Roger Rönnbergs topptippade Frölunda inledde säsongen lite knackigt men har sedan successivt börjat leverera på den nivå man kan förvänta sig. De kommer nu med fin form medan den raka motsatsen gäller för Djurgården.

Onekligen finns det således mycket som talar för bortalaget i den här matchen. Hemmaplansfördelen borde kanske tala till Djurgårdens fördel men faktum är att man har förlorat tre av sina fyra hemmamatcher den här säsongen. Samtidigt har Frölunda vunnit båda sina bortamatcher.

Det finns inga givna segrar i SHL men läget här ser väldigt gynnsamt ut för Frölundas del. Mitt spel blir därför att Frölunda vinner den här matchen till 2.10 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Frölunda vinner
Odds: 2.10
Bolag: Expekt
Spelstopp: 15:05, lördag 9 oktober 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: