18 april 2019 färjestad djurgården speltips shl

Speltips Färjestad – Linköping 4/3: Tre poäng

Färjestad BK har perfekt slagläge för att vinna hemma mot Linköpings HC i torsdagens SHL. Det är den enda SHL-matchen för dagen.

Färjestad - Linköping

SHL
100 kronor gratisspel!
18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav.

I takt med att smittspridningen återigen ökat i samhället har också SHL fått anpassa sitt spelschema allt mer och det som varit vanligt återkommande hela säsongen, det vill säga flyttade matcher och konstiga omgångar, har åter blivit verklighet i stora drag.

En vanlig säsong är en torsdag synonymt med flertalet matcher i SHL, men just denna vecka har man valt ett annorlunda upplägg, just för att smittsituationen, spelschemat och säsongsplaneringen tillåter det. Nu spelas det bara en match.

Det möte med Malmö Redhawks som var inplanerat kommer inte att spelas och skåningarna spelar först på lördag igen, då faktiskt mot Färjestad BK.

Men vad kan vi se framför oss inför torsdagens möte i Karlstad? Jo, ett hemmalag som verkligen behöver tre poäng, och som har lagt i den högsta växeln på slutet för att kunna nå kvartsfinal utan att behöva mellanlanda i åttondelsfinal.

Nu har man åtta matcher kvar att spela och totalt sex poäng att ta igen på lagen över strecket. Frölunda har dessutom två fler spelade matcher, varpå Färjestad i praktiken bara behöver vinna sina två hängmatcher för att gå förbi. Detta då man inte minst har bättre målskillnad än göteborgarna.

Fyra raka vinster

Inför mötet med Linköpings HC, ett av lagen som varit fast förankrade i bottenstriden sedan säsongsstarten, har Färjestad verkligen prickat formen och kommer med fyra (!) raka vinster, däribland tunga vinster mot serieledande Rögle BK och formstarka Leksands IF.

Under samma period har Linköpings HC förlorat tre av fyra matcher, även om man vann senast hemma mot Örebro Hockey.

Det som kan oroa för Färjestad är att man så sent som för en månad sedan föll mot Linköpings HC, då på bortaplan. Men nu borde formen tala för en ganska bekväm vinst till hemmalaget i det här mötet.

Färjestad vinner (ordinarie tid) spelas till 1,80 gånger såsen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos leovegas – Hämta 100 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav.

Speltips:

Speltips: Färjestad vinner (ordinarie tid)
Odds: 1,80
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 19:00, torsdag 4 mars 2021
TV: 
Stream: