2 maj 2019 frölunda djurgården speltips shl

Speltips Frölunda – Färjestad 7/10: Rivalmöte

Två klassiska SHL-klubbar i Frölunda och Färjestad gör upp på torsdagskvällen den 7 oktober 2021. Vi rekar med odds i SHL.

Under stora delar av 2000-talet har Frölunda och Färjestad, ofta under olika perioder, varit lokomotiven i den svenska hockeyn och det gör att det finns en stor rivalitet mellan dessa båda lag.

Nu möts man när SHL är tillbaka med en fullmatad torsdagsomgång och förväntningarna inför matchen är ganska höga.

Nog kan det vara en viss nackdel för Frölunda att man i veckan tvingades åka utanför landets gränser för att spela match, borta mot finska Helsingfors IFK i Champions Hockey League.

Men samtidigt är det en turnering som Frölunda historiskt sett har älskat att spela och som man prioriterat högt gång på gång. Det visar sig inte minst på resultaten i år också, där man nu är i topp av gruppen och susar mot slutspelet ännu en gång.

Färjestad spelar inte i turneringen och ar därför vilat i veckan, men jag tycker inte att man ska dra för stora växlar på den resa som Frölunda har fått göra. Det faktum att man tack vare vinsten i Finland tog sin tredje raka seger är mer relevant att fokusera på. Tror jag.

100 KRONOR FREEBET – HOS WILLIAM HILL! Ett av världens äldsta spelbolag, med starkt fäste i Storbritannien. Ett perfekt läge att prova denna klassiker och få 100 kronor freebet som ny kund? Läs mer eller registrera dig här!

  hämta freebet – 100 kronor hos william hill!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Färjestad är svårbedömda

Frölunda har hittat formen på slutet och det som sticker ut är lagets förmåga att vina täta matcher. Trots att det bara varit med uddamålet har man vunnit fyra raka matcher (varav en efter förlängning) och som sagt tycker jag att det är en signal på ett välmående lag när man lyckas vinna tighta matcher.

Det går att jämföra med Färjestad som föll hemma mot Leksand senast, efter övertid, och som innan dess föll igenom totalt borta mot Skellefteå AIK i en 4-0-förlust.

Den förlusten kom lite oväntat efter att man öppnat säsongen med tre raka vinster, alla på bortaplan, och den övergripande känslan är att Färjestad är svårbedömda. Hur ska vi veta var vi egentligen har det här laget?

Förra säsongen vann Frölunda de tre sista matcherna mot Färjestad och jag tycker att det är tydligt att man har ett övertag på sina rivaler.

Frölunda moneyline (vinna när som helst) spelas till 1.80 gånger insatsen hos William Hill.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Speltips:

Speltips: Frölunda moneyline
Odds: 1.80
Bolag: William Hill
Spelstopp: 19:00, torsdag 7 oktober 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: