28 mars 2019 växjö lakers luleå speltips shl

Speltips HV71 – Växjö Lakers 28/1: Formen avgör

HV71 må ha två raka vinster, men gäller ändå som klar underdog inför mötet med serietvåan Växjö Lakers i SHL den 28 januari 2021.

HV71 - Växjö Lakers

SHL
Till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Om det är någonting vi har lärt oss med den svenska storklubben Växjö Lakers är det att man inte har förmågan att leverera säsong efter säsong, utan att man är beroende av att just den gångna säsongen ha en stark trupp på plats.

Känslan är att man inför den här säsongen höll på att färdigställa ett lagbygge som skulle verka för en bra säsong, men att man behövde tid för att få bitarna på plats. Nu har man fått den tiden, och nu har man fått den utdelningen.

Just när vi befinner oss i den här sekunden, i den här månaden och i det här skedet av säsongen råder det i mina ögon ingen tvekan om att det är Växjö Lakers som är det bästa laget i hela SHL.

Växjö Lakers radar upp vinster, både hemma och borta, och kommer till torsdagens möte med HV71 med fem raka vinster och en andraplats. En nyvunnen andraplats får man ta och säga.

Det var snarare så att Växjö Lakers hade halkat efter till en början, men den starka trenden från december månad och framåt har gjort att man nu skuggar Rögle BK i toppen.

Rakt spel på Växjö Lakers

Växjö Lakers har spelat två gånger om mot HV71 under säsongsinledningen i SHL och har vunnit en, på hemmaplan, och förlorat en, på bortaplan. Nu är det dags att ta revansch på bortaplan i Jönköping.

Växjö Lakers har en minst sagt offensivt stark besättning med trion Richard Gynge, Emil Pettersson och Andrew Calof värda att ägna lite extra uppmärksamhet. Håll utkik.

HV71 är inte samma HV71 som en del vill kännas vid, och just nu har man faktiskt bara en förlust (om det vill sig illa) ner till jumboplatsen. Två raka segrar fungerar i det här fallet snarare som smink på en gris än som något annat.

Växjö Lakers moneyline spelas till 1,70 gånger såsen hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta upp till 1 250 spelkrediter!

Speltips:

Speltips: Växjö Lakers moneyline
Odds: 1,70
Bolag: bet365
Spelstopp: 19:00, torsdag 28 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: