1 november 2018 frölunda malmö redhawks speltips shl

Speltips Malmö Redhawks – IK Oskarshamn 6/11: Svag form

Lördagen den 6 november 2021 är det dags för två lag med dålig form att möta varandra. Det är Malmö Redhawks som gästas utav Oskarshamn.

Malmö har bara en trepoängare på sina elva senaste matcher, vilket inte alls är okej. Dock om vi kollar spelmässigt har man varit bättre laget i nästan alla matcher denna säsong man spelat, men inte riktigt fått in pucken. Senast mot Frölunda var man det klart bättre laget, men gör man inga mål på 39 skott på mål så blir det inga segrar såklart. Hemmalaget har på pappret ett bra lag och måste börja inkassera segrar för att inte hamn för långt efter topp sex lagen. Har nu sex pinnar upp till Örebro som ligger på den sjätte platsen i SHL.

Oskarshamn har också en svag form, endast en seger på sina fem senaste matcher. Har dock varit stabila på bortais på senare tid och vunnit dom tre av fyra senaste bortamatcherna. Oskarshamn har en bra offensiv, men släpper inte alldeles för mycket mål. Har släppt in överlägset mest mål om man tittar på topp sju, det är just på sjunde plats Oskarshamn ligger för tillfället. Oskarshamn har inte vunnit sen 2014 på full tid i Malmö.

Tittar vi på statistiken för båda lagen är det lite ombytta roller. Hemmalaget är riktigt skickliga i boxplay, det bästa laget i SHL, men svaga i powerplay. Gästerna är starka i powerplay men svaga i Boxplay. Något Malmö måste få till är deras skotteffektivitet, laget skjuter näst mest skott på mål i SHL, men sätter bara 8% av skotten på mål, i mål. Oskarshamn är effektivare och gör mål på dryga 11% av alla skott, vilket är godkänd siffra.

PROVA COMEON – FÅ 100 KRONOR BONUS! ComeOn är starka på marknader som andra inte tar på lika stort allvar. Gillar du höga odds när du spelar? Då är ComeOn något för dig. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos comeon!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Malmö har mycket bra lag på pappret!

Malmö har som sagt presterat mycket bra på isen spelmässigt, men inte fått med sig några vinster. Carl Söderberg är lagets enligt mig bästa spelare, och är livsfarlig i offensiv zon. Magnus Pääjärvi gjorde sin första match under torsdagskvällen och såg helt okej ut för att inte spelat på länge. Fredrik Händemark blir bättre och bättre, och ge Malmö ett par veckor att spela ihop sig så kommer offensiven bli magisk. Backsidan är även den mycket stabil med bröderna Lauridsen i spetsen. Joakim Ryan är lagets bästa poängback med fina 2+9.

Oskarshamn har en riktigt bra offensiv att tillgå, bröderna Zohorna är magiska nyförvärv och har gjort det mycket bra så här långt. Patrik Karlkvist gör sin första säsong i SHL, och har gjort det mycket bra, den storväxta forwarden leder interna poängligan. På backsidan är det faktiskt endast en back som gjort mål, och det är David Quenneville. Enligt mig är svagheten just på backsidan, finns ingen riktigt spets i Oskarshamns backuppsättning. Har två bra målvakter i Tim Juel och Joe Cannata.

Malmö har både spelat bra och haft ganska enkelt mot Oskarshamn på senare tid. Sex raka matcher har gått sedan Oskarshamn tog senaste trean mot Malmö. På pappret är Malmö det klart bättre laget, och det är ingen fördel formmässigt för något av lagen. Ryktas också att det kommer bli ganska mycket folk på läktarna. Malmö har som sagt spelat bra på slutet men inte fått med sig något resultat. Jag tror på proppen ur mot ett defensivt svagt Oskarshamn, oddsen ligger på knappa två gånger pengarna. Lycka till!

  Rygga spelet hos comeon – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Malmö vinner
Odds: 1.80
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 15.15, lördag 6 november 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: