Speltips Örebro – Djurgården 23/2: Slagläge

Djurgårdens IF har ett bra slagläge inför tisdagens SHL-match borta mot Örebro HK, som man slog så sent som i januari månad.

Örebro HK - Djurgården

SHL
18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Då är det åter dags för en SHL-tisdag, men precis som vanligt den här säsongen är det bara ett antal matcher som spelas, och inte en full omgång som väntar.

Djurgården spelar nu åter borta mot Örebro HK och hoppas att göra precis som senast, då man vann med 6-4 i en ganska galen historia mellan lagen. Det här är för övrigt två lag som gärna plockar poäng sett till hur säsongen har artat sig.

Om vi ser till säsongen på ett individuellt plan finns det inga spelare som i ett större perspektiv har stuckit ut från varken Djurgården eller Örebro Hockey.

Om vi ser till skytteligan, poängligan, istiden, insläppta mål (för målvakterna) eller assistligan finns det inga spelare från varken Djurgården eller Örebro Hockey där. Det är också en del av förklaringen till att man inte riktigt slåss i toppen.

Djurgården har 59 poäng hittills och kan därmed i princip räkna bort bottenstriden helt, men drömmen är att avsluta säsongen starkt i grundserien för att nå kvartsfinal i slutspelet. Då behöver man äta ikapp tolv poäng på Örebro Hockey.

Örebro Hockey är inte i toppslag

Inför den här matchen har hemmalaget Örebro Hockey en ganska svag trend, med tre förluster på sina fyra senaste matcher. Det har varit lite oroväckande resultat, även om man faktiskt hemmaslog Skellefteå AIK förra veckan.

Det vi vet är också att Örebro Hockey vann borta mot Djurgården i mitten av januari, men att man två dagar senare förlorade på hemmais mot samma lag.

Det gör att det här känns vidöppet, även om Djurgården har en klart bättre trend. Senast bortaslog man svårspelade Luleå Hockey. Dessutom har stockholmarna totalt tre vinster på sina fyra senaste.

Enligt spelbolagen är Örebro Hockey stora favoriter här, men i mina ögon är det snarare helt öppet och kan sluta precis hur som helst.

Djurgårdens IF moneyline spelas till 2,65 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Djurgården moneyline
Odds: 2,65
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 19:00, tisdag 23 februari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: