30 april 2019 april speltips odds betting frölunda djurgården

Speltips Örebro – Frölunda 4/2: Formtopp

Frölunda och Örebro Hockey har god form inför det att lagen spelar mot varandra i SHL torsdagen den 4 februari 2021.

Det har varit ett par intressanta veckor i SHL på senare tid och det som har skett i tabellen är rena omkullkastningar av vad man tidigare trodde. Det är också uppenbart att det finns ett par lag som sticker ut, där Växjö Lakers och Rögle BK har tagit kommandot.

Men bakom topplagen finns det också ett antal andra lag som får anses tillhöra den riktiga toppen, där både Örebro Hockey och Frölunda ska räknas in.

Det mesta pekar på att dessa lag, totalt sex stycken just nu, kommer att ta sig direkt till slutspelet och att övriga lag får göra upp om åttondelsfinalerna. Det är väldigt, väldigt jämnt i botten också, men redan nu kan vi nog räkna in Leksand och Färjestad till slutspelsfasen.

Ett av mötena som sticker ut den här torsdagen spelas i Örebro, där hemmalaget Örebro Hockey tar sig an Frölunda på hemmaplan. Det här borde kunna bli en tung, intressant match.

Örebro Hockey och Frölunda har spelat mot varandra 33 gånger sedan 2013 och det är göteborgarna som har övertygad med 22 vinster, mot Örebro Hockeys totalt elva. Om vi då räknar in förlängningsvinster.

Formen talar för mål

Örebro Hockey har varit lite upp och ner på slutet, men är inne i ett ganska bra stim efter att ha slagit Leksand med 5-1 på bortplan senast. I sin senaste hemmamatch vann Örebro Hockey också hemma mot Luleå Hockey med hela 4-1.

Frölunda då? J, man hade tre raka förluster på hemmaplan innan man plötsligt svängde till med 7-3 senast. Nu känns det som att man kan vara lite på gång igen.

Här tror jag att vi får se en offensiv historia.

Över 4,5 mål spelas till 1,61 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 4,5 mål
Odds: 1,61
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 19:00, torsdag 4 februari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: