28 februari 2019 brynäs kellefteå speltips shl

Speltips Oskarshamn – Brynäs 5/1: Bottenträsket

Det är verkligen viktiga poäng på spel i SHL mellan IK Oskarshamn och Brynäs IF tisdagen den 5 januari 2021. Vi rekar med odds.

Efter den märkliga inledningen på säsongen i SHL är det inte helt enkelt att dra för stora växlar av tabelläget och vid den blotta åsynen kan det så ut som att ett klassiskt lag som Brynäs IF är ordentligt illa ute.

Man kan argumentera för att deras inledning på säsongen varit undermålig och att man inte alls har lyckats leva upp till förväntningarna som alltid finns på en klubb av den digniteten. Men poängskörden på 22 poäng, och det givna jumboplatsen, landar främst i det faktum att man faktiskt bara har spelat 21 matcher.

Det gör att man bland annat har ett bättre poängsnitt än IK Oskarshamn, som är ett par placeringar framför i tabellen. Den coronasmitta som ställde till det för Brynäs IF tidigare under säsongen har gjort att tabellen haltar ordentligt för deras del.

Men som sagt kan man inte bara skylla på det och för deras del finns det all anledning att försöka vinna matchen så snart det bara går. För att börja klättra i tabellen.

Nu på slutet har man tagit ett par skalper, som gör att man har samlat på sig nödvändiga poäng. Förlängningsvinst mot Färjestad och en klar vinst hemma mot Malmö Redhawks är några av resultaten på slutet.

IK Oskarshamn räcker inte till

Inledningen på säsongen för IK Oskarshamn öppnade för att det här var ett lag att räkna med, och ett lag som kanske kunde vara i SHL för att stanna. Men min känsla är att man har tappat mer och mer desto längre som säsongen har lidit.

IK Oskarshamn är ett av lagen som lider av rådande förutsättningar och den fördel man som småklubb, kan man tänka, skulle ha till en början har planat ut. Nu tror jag att IK Oskarshamn mer än flera andra klubbar saknar sina supportrar.

På slutet har IK Oskarshamn radat upp förlust på förlust och inte minst på hemmaplan har man sett håglösa ut mot några av topplagen. Brynäs IF är kanske inte en motståndare av samma kaliber, men det är en motståndare som kommer gå för vinsten.

Brynäs IF vinner (inklusive övertid) spelas till 1,92 gånger smeten hos Betsafe.

Speltips:

Speltips: Brynäs IF vinner (inklusive övertid)
Odds: 1,92
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 19:00, tisdag 5 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: