16 april 2017 HV71 Brynäs IF speltips SHL final

Speltips Rögle – HV71 4/2: Slagläge

HV71 har hittat ett momentum som gör att man skulle kunna skälla borta mot ett ganska formsvagt Rögle BK den 4 februari 2021.

Det finns ett par lag som sedan starten av säsongen varit en klar besvikelse och det råder ingen tvekan om att HV71 hör till den skaran. Efter att dels ha fått många matcher inställda under hösten och dessutom haft svårt att göra resultat har man rest sig lite på slutet.

Med 38 poäng på 37 matcher är HV71 dock i praktiken jumbo sett till poängsnitt i serien och det är en oroväckande faktor inför fortsättningen.

HV71 står med andra ord inför en väldigt viktig vår och man kan inte unna sig att inte ta alla matcher på allvar. Den här säsongen är det mer sant än någonsin att alla lag kan slå alla, och att skillnaderna i praktiken inte är så stora.

Med andra ord borde HV71 ha ganska stora chanser att skrälla borta mot Rögle BK, alldeles oavsett att man ligger tvåa i SHL-tabellen just nu.

HV71 kan skrälla

HV71 har väldigt svårt att prestera över tid och man kan argumentera för att deras säsongsinledning är ett bevis på det. Men faktum är att HV71 också har ett par starka skalper på slutet med vinster både borta mot Linköping och borta mot Djurgården.

Nu senast tog man sånär poäng borta mot Luleå Hockey och det börjar synas en liten tendens att lagen underskattar HV71.

I mina ögon gäller HV71 som klar underdog inför matchen mot Rögle BK, men kanske är det ändå läge att skrälla? Förra året vann HV71 den sista bortamatchen i Ängelholm med 4-1.

Rögle BK har dessutom svag form, med ett antal rätt torftiga, fattiga insatser. Man gör lite för lite mål framåt just nu.

HV71 draw no bet spelas till 3,00 gånger såsen hos CampoBet.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: HV71 draw no bet
Odds: 3,00
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 19:00, torsdag 4 februari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: