Speltips Rögle – Skellefteå 29/4: Hemmafördel

Skellefteå AIK reducerade till 2-1 och har nu även kvitterat till 2-2 i SHL-semifinalen mot Rögle BK. Vi rekar med odds inför match fem.

Det är väl egentligen nu som den riktiga spänningen kommer att infinna sig, när det på torsdagen den 29 april 2021 är dags för den femte och vägvisande semifinalen mellan Skellefteå AIK och Rögle BK i SM-slutspelet.

Efter två raka vinster för Skellefteå AIK står det klart att matchserien är kvitterad till 2-2 och att det därmed kommer att vara otroligt spännande kommande dagar. Blir det Skellefteå AIK eller Rögle BK som spelar final den här säsongen?

Det är uppenbart att Skellefteå AIK har en stor fördel av sin rutin av slutspelssammanhang och man har i närtid varit i den här och liknande situation flertalet gånger. Det kan man inte underskatta betydelsen av.

Faktum är att Skellefteå AIK med två raka segrar nu på hemmaplan också visat en otrolig mental styrka och det känns inte minst som att det här laget kommer att göra match av samtliga matcher som nu väntar i SM-semin.

Det är det man ska ha med sig, inte minst mot bakgrund av att Skellefteå AIK faktiskt också vann den sjunde och då helt avgörande matchen mot Luleå Hockey i kvartsfinalen.

Odds i SM-slutspelet

I de två första matcherna vann Rögle BK på hemmaplan, men då båda gångerna med uddamålet, medan Skellefteå AIK alltså nu kvitterat via två raka vinster på sin hemmaplan.

Det tyder på att hemmaplanen trots allt har en viss påverkan den här säsongen, även om läktarna ekar tomma och publiken på sin höjd får sitta i anslutning till restaurangen.

Men för den neutrala åskådaren har den här SM-semifinalen innehållit precis allting man kan kräva och det mesta pekar på att matcherna fortsätter i samma jämna takt. Då är värdet helt klart på 1×2-marknaden.

X (oavgjort) spelas till 4,15 gånger smeten hos Betsson.

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 4,15
Bolag: Betsson
Spelstopp: 20:00, torsdag 29 april 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: