28 mars 2019 växjö lakers luleå speltips shl

Speltips Växjö Lakers – Frölunda 29/3: Tungviktsmöte

Växjö Lakers har serievinsten i sikte och behöver bara ta sex poäng på sina fyra avslutande omgångar för att ta sig förbi Rögle BK. Nu väntar Frölunda i SHL.

Växjö Lakers - Frölunda

SHL
till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Nog var vi många som förväntade oss att Frölunda även den här säsongen skulle vara en toppkandidat och ett lag att räkna med hela vägen in i mål. Nu har vi för sig en slutspelsfas som ligger för dörren och det väsentliga är att vara i bra form då, men i övrigt måste man säga att Frölunda är en besvikelse den här säsongen.

Klart är i alla fall att Frölunda får spela i CHL nästa säsong i egenskap av regerande mästare, men annars hade man missat den CHL-platsen för första gången för länge. Champions Hockey League kunde rent av bytt namn till Frölunda Hockey League med tanke på hur göteborgarna har dominerat den turneringen ända sedan den startade i stort sett.

Med allt det här sagt kan Frölunda trots allt gälla som en outsider inför slutspelet, med tanke på att inget lag riktigt har dominerat i toppen. Rögle BK och Växjö Lakers har varit bra nästan hela året, men poängskillnaden mellan Frölunda och Växjö Lakers är trots allt inte mer än tolv poäng nu. Det är inte svindlande stor skillnad, även om det skiljer två matcher också.

Hur som helst har Växjö Lakers allt i egna händer för att vinna grundserien och det vet vi alla är en fördel inför vad som komma skall. Slutspelet blir tufft och att ha hemmaplansfördelen från början hela vägen in i mål blir en fördel. Det gäller inte minst resandet.

Växjö Lakers vann också med hela 8-0 senast det begav sig mot Frölunda och har därigenom ett vansinnigt starkt övertag på göteborgarna rent psykologiskt.

Växjö Lakers studsar tillbaka

Inför förra omgången mot Rögle BK, då Växjö Lakers förlorade med hela 4-1 på bortaplan i Ängelholm, hademan fyra raka vinster och såg ut att ha hittat ett starkt sätt att vinna sina matcher på. Även om det inte varit samma tyngd i lagets prestationer sista tiden.

Nu möter man ett Frölunda som vann senast, men som inte har visat bra form under våren. Det som talar för Frölunda här är kanske motivationen. Man har en liten chans att nå direktplats till kvartsfinal om man vinner sina två sista omgångar. Men i den allra sista matchen spelar man återigen mot Växjö Lakers – fast den gången på hemmaplan.

Back to back-möten har alltid en speciell karaktär och vad man ska ha med sig är att Växjö Lakers också spelar borta mot Brynäs IF mellan matcherna. Det gör det viktigt att försöka vinna hemmamatchen, för sen kan det bli tuffare för Växjö Lakers.

Växjö Lakers moneyline spelas till 1,72 gånger såsen hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Växjö Lakers moneyline
Odds: 1,72
Bolag: bet365
Spelstopp: 18:00, måndag 29 mars 2021
TV: 
Stream: