28 mars 2019 växjö lakers luleå speltips shl

Speltips Växjö Lakers – Örebro 26/1: Slagläge

Växjö Lakers känns som en av huvudkandidaterna i SHL och är nu klar favorit hemma mot toppkonkurrenten Örebro Hockey.

Växjö Lakers - Örebro HK

SHL
Till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det är inte vidare svårt att dra slutsatsen att Växjö Lakers och Örebro Hockey är två lag i SHL som har haft en lite annorlunda utveckling sista veckorna, och det är uppenbart att inledningen på 2021 har behandlat klubbarna på lite olika sätt.

Växjö Lakers hade en lite krampaktig inledning, men har sakta men säkert vuxit in i säsongen och känns nu väldigt heta plötsligt.

Med en målskillnad på +30 och nu fyra raka vinster, varav ett par vinster mot toppkonkurrenterna Rögle BK och Luleå Hockey, har man plötsligt tagit på sig titeln som det klart mest formstarka laget i hela SHL sista veckorna.

Växjö Lakers ligger nu tvåa i tabellen, har fint slagläge inför avslutningen på säsongen och har framför allt ett bekvämt övertag på lagen som slåss om slutspelsplatser. Med andra ord pekar allting på att Växjö Lakers på ett bra sätt positionerar sig inför slutspelet.

Det gör också att man måste ta Växjö Lakers på allvar och att man gäller som klar favorit hemma mot Örebro SK, ett av flera svårspelade lag i SHL.

En tät historia

Om vi frågar spelbolagen råder det ingen tvekan om att det är Växjö Lakers som är favoriter på förhand här, och konstigt vore kanske annars med tanke på att man har prickat formen så tydligt och så starkt på slutet.

Men det man inte får glömma i det här läget är att Växjö Lakers faktiskt har en ganska svår motståndare, som senast vann med hela 0-3 borta mot Frölunda, och som egentligen har haft en fin form under 2021 också.

Visst, Örebro SK har tappat en aning, och det känns som att offensiven inte är fullt så översköljande stark som den varit i perioder, men att man skulle åka och förlora enkelt borta mot Växjö Lakers ser vi som otroligt.

Däremot kan det bli en tät historia och målspelet kommer att locka på förhand.

Under 5,5 mål spelas till 1,65 gånger smeten hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta upp till 1 250 spelkrediter!

Speltips:

Speltips: Under 5,5 mål
Odds: 1,65
Bolag: bet365
Spelstopp: 19:00, tisdag 26 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: