2019 speltips odds betting sverige tre kronor ishockey vm

Speltips Finland – Sverige 2/1: Kvartsfinal JVM 2021

Det nya året inleds med en tung kamp i JVM-kvartsfinalen mellan Finland och Sverige lördan den 2 januari 2021. Vi rekar med odds.

Det vore konstigt att inte ha ganska höga förväntningar inför lördagens möte mellan Finland och Sverige i pågående JVM. Nu ska det plötsligt till att gälla någonting igen, efter att gruppspelet mest känts som en formalitet.

Tråkigt nog för svensk del avslutade man gruppspelet på ett svagt sätt, med att först förlängningsförlora mot Ryssland, och sedan åka på ordentligt med däng mot USA i den avslutande gruppspelsomgången. Det mötet slutade med förlust, 4-0, och ärligt talat var Juniorkronorna aldrig riktigt med i matchen på allvar.

Faktum är att det också var en svidande förlust av det faktum att den tog död på den långa trend utan förluster som Sverige har haft i JVM-sammanhang. Då pratar vi bara om gruppspelet. Men kanske är det lika bra att lägga det där bakom sig.

Nu är det hur som helst dags för slutspelet och eftersom Sverige slutade trea får man spela mot tvåan från den andra gruppen, Finland.

Finnarna har gjort jobbet i samtliga matcher – fram till den sista då man föll igenom mot Kanada och förlorade med tre puckar. Det var en missräkning, men också ganska väntat sett till att värdnationen gäller som favoriter.

Ingen målfest

Så vilka är favoriter här?

Om vi frågar spelbolagen är det utan tvekan Sverige som ska gälla som favoriter och sett till spelarmaterialet kan man köpa den värderingen. Men personligen har inte varit särskilt imponerad av prestationerna under detta JVM 2021.

Det har inte heller varit stärkande att man mot gruppens bättre lag, Ryssland och USA, förlorade två gånger om och inte riktigt hade vad som krävdes för att mäta sig.

Finland och Sverige har spelat mot varandra många gånger och konsekvent har matcherna varit extremt jämna. Jag kan inte se något annat här heller.

Under 5,5 mål spelas till 1,74 gånger smeten hos Unibet.

Speltips:

Speltips: Under 5,5 mål
Odds: 1,74
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:30, lördag 2 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: