Sport

NoAccountBet tillbaka – välkomnar Kambi som oddsleverantör

NoAccountBet är tillbaka och det med en uppdaterad sportsbook. Framöver kommer deras spel att hämtas från oddsleverantören Kambi, som i övrigt och bland annat är leverantör till LeoVegas, Casumo samt Unibet.

Den största skillnaden med världsledande Kambi som oddsleverantör är att NoAccountBet kommer täcka över 60 olika sporter samt runt en kvarts miljon sportevent årligen. Det innebär fler och bredare täckning – en storsatsning från det unga, men populära spelbolaget. 2019 fick No Account Bet deras svenska licens.

Utöver att det kommer finnas fler spel uppe hos NoAccountBet, har dessutom deras layoutlösningar för sportsbooken uppdateras samt en populär funktion som “Skapa ett spel” implementerats.

Precis som tidigare kommer No Account Bet alltjämt ha kvar deras uppskattade “Pay N Play”-funktion, men nu med tillgång till fler samt bättre odds.

Det återstår att se hur de svenska spelarna kommer att välkomna förändringen hos NoAccountBet, som välkomnar nya kunder med en välkomstbonus om 100% extra – upp till 100 kronor.