Speltips Sverige Tyskland 29 juni 2019

Dagens Dubbel | Rekar & odds | OS-fotboll: Fredag 30 juli

Damernas kvartsfinaler spelas mitt på dagen och kommer vara i fokus för dagens dubbel från Lucky Sports.

Sverige spelar sin match mot Japan vid lunchtid och hoppas kunna bära med sig den fantastiska form de haft under gruppspelet in i slutspelet. Enligt spelbolagen är Sveriges kvartsfinal den på förhand minst jämna där svenskorna är rätt starka favoriter att slå hemmanationen.

För de neutrala supportrarna är det dock smällkaramellen i den fjärde kvartsfinalen mellan Nederländerna och USA som hamnar i fokus. Det blir en repris av VM-finalen från 2019 och båda lagen har redan fått stora rubriker under gruppspelet av olika anledningar.

Dagens dubbel från Lucky Sports landar på 3.25 gånger pengarna!

24 TIMMAR PÅ DIG – DUBBLA UPP ELLER FÅ PENGARNA TILLBAKA! Sveriges roligaste bonus från Lucky Sports ger dig ett dygn att dubbla din insättning. Annars får du pengarna tillbaka. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – dubbla upp eller få pengarna!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bet 1: Sverige vinner mot noll (2.15)

Sverige har som sagt haft ett fantastiskt gruppspel bakom sig med full pott på sina tre matcher där överkörningen av USA med 3-0 i premiären är kronan på verket. Även med två tredjedelar av sin ordinarie startelva på bänken lyckades Sverige besegra Nya Zeeland med 2-0 och kontrollera matchen från början till slut.

Det finns verkligen inte mycket att klaga på och fortsätter de att spela som de gjort så är de en solklar kandidat till guldmedaljen. Hemmanationen Japan har inte haft ett lika imponerande gruppspel bakom sig. De säkrade sin plats först i sista omgången genom en knapp 1-0-seger mot Chile och har således inte vilat spelare som Sverige har gjort inför kvartsfinalen. Med tanke på det täta schemat kan det komma att spela stor roll.

Japan tog sig alltså med nöd och näppe vidare från gruppen och har flera målfattiga matcher bakom sig. Med 2-2 i målskillnad så har matcherna inte varit några målkalas hittills. De har inte haft det lätt att lägga mål även om de skött sig defensivt. Sveriges offensiv kommer dock bli svår att stå emot i 90 minuter och jag förväntar mig att svenskorna sätter ett par bollar minst.

Frågan är dock om Japan kan få hål på Sverige som haft ett bra försvarsspel hittills och har nollat både USA och Nya Zeeland i gruppen. Matchen mot Australien var lite mer kaotisk, men de är också vassare än vad Japan är framåt i banan. Det finns goda förutsättningar för att Sverige ska nolla Japan och att spelet sitter.

Bet 2: Över 2,5 mål i Nederländerna – USA (1.51)

Överspelet i den här matchen har inte särskilt höga odds, men Nederländerna har också snittat strax under tio mål per match vilket är helt surrealistiskt. Med målskillnaden 21-8 lämnar de alltså gruppspelet och har slagit rekord på löpande band i sitt första OS.

Visst har uppenbart en oerhört vass offensiv med Vivianne Miedema i spetsen med sina åtta mål, men deras åtta insläppta mål under gruppspelet vittnar om väldiga brister i försvarsspelet också. De släppte in tre mål mot Zambia t.ex. även om de själva gjorde tio. Brasilien var nära på att straffa dem då de hade ledningen sent i matchen, men Holland hann kvittera till 3-3 innan slutsignalen löd.

USA kommer inte vara lika lätta att göra mål på och kommer definitivt inte vara sena med att straffa ett undermåligt försvarsspel av holländskorna. USA kommer nu senast från en mållös match mot Australien där de hade som strategi att i första hand stänga till defensivt.

Mot Nederländerna kan vi förvänta oss ett lite mer balanserat USA som går mer offensivt för att straffa Nederländernas totalfotboll. Samtidigt kommer de nog själva inte lyckas hålla nollan så Oranje har varit kliniska i avsluten och är i storform. Det kommer inte bli en match med tio mål direkt men det är svårt att se att inte minst tre mål sitter här.

  Rygga spelet hos Lucky Sports – Dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Sverige vinner mot noll & Över 2,5 mål i Holland – USA
Odds: 3.25
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 12:00
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+