26 juli 2017 Frankrike Schweiz

Dagens Dubbel | Rekar & odds | OS i handboll: Lördag 24 juli

Dagens dubbel hämtar vi från herrarnas OS-turnering i handboll som drar igång natten till lördag. Den första matchen spelas den 24 juli med start kl 02.00 svensk tid.

Herrarnas OS-turnering i handboll kastas igång under natten till lördag med matcher från grupp A. Först ut är Norge och Brasilien vars match startar kl 02.00 svensk tid. Därefter drabbar Frankrike och Argentina samman med start kl 04.00.

Förutom Norge, Brasilien, Frankrike och Argentina tillhör även Tyskland och Spanien grupp A. OS-turneringen består av två grupper med sex lag i varje där de fyra bästa från varje grupp går vidare till kvartsfinal.

Till nattens matcher har vi hittat en fin dubbel som bygger på att det inte kommer bli så målrika matcher som oddssättarna tror.

Dagens dubbel från Lucky Sport spelas till oddset 3.43 gånger pengarna.

24 TIMMAR PÅ DIG – DUBBLA UPP ELLER FÅ PENGARNA TILLBAKA! Sveriges roligaste bonus från Lucky Sports ger dig ett dygn att dubbla din insättning. Annars får du pengarna tillbaka. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bet 1: Norge – Brasilien – Under 58.5 mål (1.82)

Norge går in som klara favoriter i den här matchen och förväntas vinna med ett par bollar. Det lär man också lyckas med då man kommer med höga ambitioner till den här turneringen.

Förbundskapten Christian Berge har tagit det här norska handbollslandslaget till en nivå man aldrig tidigare varit på och man är en av ett par huvudkandidater till OS-guldet.

Man mötte Brasilien i kvalet till OS i mars i år och vann då med siffrorna 32-20. Det blev med andra ord 52 mål i den matchen och det är inte otänkbart att det kan bli något liknande den här gången.

Framförallt tror jag inte att Brasilien kommer lyckas göra speciellt många mål mot Norges välorganiserade försvar och skickliga målvakter.

Därför finner jag ett bra spelvärde i att det kommer göras under 58.5 mål i den här matchen vilket spelas till 1.82 gånger pengarna hos Lucky Sport.

Bet 2: Frankrike – Argentina – Under 54.5 mål (1.89)

Precis som Norge tillhör Frankrike en av guldfavoriterna i den här OS-turneringen. De förväntas också vinner den här premiärmatchen utan större problem men man ställs mot ett Argentina definitivt inte är någon blåbärsnation.

Senast lagen möttes var i OS i Rio 2016 där Frankrike gick hela vägen till final där man föll mot Danmark. Den gruppspelsmatchen vann Frankrike med 31-24, totalt gjordes alltså 55 mål den gången.

Sedan dess har Argentina tagit ganska stora kliv framåt som handbollsnation medan Frankrike kan sägas vara ungefär på samma nivå som den gången. Men deras självklara nyckelspelare heter fortfarande Nikola Karabatic som nu är 37 år och mycket skadebenägen.

Frankrike lär vinna den här matchen men jag tror inte att man kommer att ösa på för fullt om man har ledningen med ett par bollar mot slutet av matchen. Då väljer man hellre att dra ner på tempot, spara sina krafter och förlita sig till sitt notoriskt svårgenomträngliga försvarsspel.

Därför tycker jag mycket talar för att det kommer göras under 54.5 mål och det spelas till 1.89 gånger pengarna hos Lucky Sport.

Totalt ger de här två spelen en spelvärd dubbel till oddset 3.43 gånger insatsen hos Lucky Sport.

  Rygga spelet hos lucky sport – dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Norge – Brasilien – Under 58.5 mål & Frankrike – Argentina Under 54.5 mål
Odds: 3.43
Bolag: Lucky Sport
Spelstopp: 02:00, lördag 24 juli 2021
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+