25 februari 2018 TV Guide Vinter-OS 2018 Sydkorea tv-tider svenska medaljchanser svenskar

Inför Bordtennis-OS 2021 24/7: Odds och speltips

Natten till lördag drar herrarnas bordtennisturnering i OS 2021 igång. Här hittar du odds och speltips inför herrsingelturneringen.

Lördagen den 24 juli klockan 02.00 svensk tid startar OS-turneringen i bordtennis med kvalomgångar i både herr- och damsingel. I den här artikeln kommer vi titta närmare på herrarnas turnering där vi har outsider till medaljhopp i den regerande VM-silvermedaljören Mattias Falck.

Bordtennis är ju en sport som Sverige har en stolt tradition inom och till den här turneringen kan vi sätta vissa förhoppningar till att Mattias Falck, och även i viss mån Anton Källberg, ska kunna vara med och utmana om medaljer.

Det var emellertid en stor sensation när Falck tog sig ända till finalen av bordtennis-VM 2019. Där föll han mot den kinesiska storstjärnan Ma Long som också är en av huvudfavoriterna i den här OS-turneringen.

Två år senare går nu den 29-årige Halmstad-bon in i ett OS som en potentiell medaljkandidat. På världsrankingen ligger han just nu på åttonde plats och med framgången i VM för två år sedan i ryggen kan han gå in i turneringen med ett stort självförtroende.

Nedan hittar du odds och speltips inför OS 2021 i bordtennis.

100 KRONOR FREEBET FÖR NYA KUNDER! William Hill är ett av världens äldsta spelbolag. Man vet med andra ord precis vad man sysslar med. Nu blir man mer synliga i Sverige – och nya kunder får 100 kronor freebet. Bommar ditt spel får du pengarna tillbaka helt enkelt. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bordtennis-OS 2021 – odds och speltips

Mattias Falck är dock ganska långt ifrån att ses som en guldkandidat i den här turneringen där Fan Zhendong och Ma Long ses som huvudfavoriter.

Ett spel på att Fan Zhendong vinner herrsingeln står i 1.90 i odds hos William Hill medan den regerande mästaren Ma Long är andrahandsfavorit till 2.50 gånger insatsen.

Det står också att klart att Mattias Falck sannolikt kommer att få möta Ma Long i en eventuell kvartsfinal. Om de båda spelare gör som förväntat kommer de i så fall mötas precis som de gjorde i VM-finalen senast.

Bakom kineserna Ma Long och Fan Zhendong finns ett par outsiders där japanen Tomokazu Harimoto och den unge taiwanesen Lin Yun-ju ses som de främsta utmanarna.

För Mattias Falcks del vore en medalj en fantastisk prestation men att han ska gå hela vägen känns ytterst osannolikt. Ett spel på att Falck vinner OS-guld står i 17.00 gånger pengarna.

En intressant chansning till oddset 12.00 är att 19-årige jättetalangen Lin Yun från Taiwan har potential att ta hem OS-guldet i herrarnas singelturnering. Lin är rankad sexa i världen och är en avig, vänsterhänt spelare som definitivt är på väg uppåt i kärriären.

Lin Yun har, trots sina 19 år, redan en diger meritlista med två tunga turneringssegrar på ITFF-touren. Han har besegrat de båda kineserna Ma Long och Fan Zhendong tidigare och det är inte alls otänkbart att han kan lyckas med det igen.

”The Silent Assassin” som Lin Yun kallas är en outsider men till hela 12.00 gånger pengarna hos William Hill är han ett mycket intressant spel som vinnare i singel i den här OS-turneringen i bordtennis.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Lin Yun vinner OS-guld i bordtennis
Odds: 12.00
Bolag: William Hill
Spelstopp: 02:00, lördag 24 juli 2021
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+