Argentina

Speltips Argentina – Australien 22/7: Fördel Argentina

Argentina ställs mot Australien i den första gruppspelsmatchen av herrarnas fotbollsturnering i OS 2021. Matchen spelas på torsdagen den 22 juli med avspark kl 12.30.

Argentina, Australien, Spanien och Egypten gör upp i grupp C av herrarnas fotbollsturnering i OS 2021. Spanien är huvudfavoriter till att vinna hela turneringen och således även gruppen medan Argentina bör kunna knipa den andra slutspelsplatsen.

Fernando Batista trupp får i de här sammanhangen sägas vara samspelt och gedigen men utan några stora stjärnor. Han har hållit sig till samma spelare i två års tid och det kan ha varit en gynnsam strategi.

Argentina tillhör dock inte de stora favoriterna i den här turneringen men det är, som alltid, ovisst när det kommer till herrarnas OS-fotboll.

Reglerna som gäller är att det ska vara U23-trupper men med tre undantag för spelare som är äldre. I Argentinas trupp finns målvakten Jeremias Ledesma som är 28 år och tillhör Cadiz. Lagets främsta profil är nog annars Lisandro Martinez, mittbacken som tillhör Ajax och har en övertygande säsong bakom sig.

I öppningsmatchen väntar nu ett Australien som lyckats kvalificera sig för OS för första gången på 13 år. På förhand ser möjligheterna små ut för Australiens del då de förmodas bli sist i den här gruppen.

Laget blev klara för OS genom vinsten mot Uzbekistan med 1-0 där Nick D’Agostino blev matchhjälte. Ser vi till de efterföljande träningsmatcherna inför den här turneringen har man dock inte övertygat då man förlorat sina fyra senaste matcher mot Irland, Rumänien, Mexiko och i genrepet mot Nya Zeeland.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Argentina en nivå bättre

Argentina tillhör inte favoriterna att vinna detta OS men den här matchen mot Australien förväntas man vinna. Ett spel på Argentina ger cirka 1.50 gånger insatsen.

Ser vi till de båda respektive trupperna på pappret samt de resultat man gjort i träningsmatcherna inför turneringen är det klar fördel Argentina här.

Australien har förlorat alla sina träningsmatcher under året som gått medan Argentina kommer med tre raka vinster mot Japan, Danmark och Saudiarabien.

En öppningsmatch inför en OS-match i fotboll och i synnerhet herrarnas är alltid svårbedömd. Men det samma gäller för oddssättarna och det gör att det går att hitta intressanta spel om man är beredd att chansa lite.

Att Argentina bör kunna vinna den här matchen känns dock klart troligt. Framförallt ser man starka ut vad gäller backlinje och målvakt och det är egenskaper som kan räcka långt. Därtill kommer landet med vind i seglen efter vinsten i Copa America som nyligen avgjordes.

Det mesta talar för att Argentina kommer hålla minst en nivå högre än detta Australien. Mitt spel blir därför Argentina -1 (asian handicap) till fina 1.90 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Argentina -1 (asian handicap)
Odds: 1.90
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 12:30, torsdag 22 juli 2021
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: