20 januari 2020 handbolls-em speltips odds betting

Speltips Egypten – Spanien 7/8: Bronsmatch

Egypten och Spanien gör upp om bronsmedaljen i herrarnas handbollsturnering i OS 2021. Matchen spelas lördagen den 7 augusti med avkast kl 10.00 svensk tid.

Egypten var kanske den främste outsidern till medaljkandidat inför turneringen och den rollen har man verkligen fyllt ut. Och om Egypten är uppstickaren så är Spanien någon slags motsats då stora delar av den ålderstigna stomme som utgör truppen i detta OS lär göra sitt sista mästerskapsframträdande i den här bronsmatchen.

I gruppspelet slutade Egypten, precis som Sverige och Danmark, på åtta poäng, vilket gav en andraplats. I gruppen besegrade man Portugal, Japan, Sverige och Bahrain men föll mot Danmark. Därefter slog man ut Tyskland i kvartsfinalen med 31-26. Man hade sedan bra häng på Frankrike där semifinalen var jämn fram till den sista fjärdedelen då fransmännen spikade igen bakåt och gick ifrån till en 27-23-seger.

Precis som Egypten, slutade Spanien tvåa i sin grupp och har vunnit alla sina matcher utom mot just finallagen Frankrike och Danmark. I gruppspelet slog man både Tyskland och Norge med uddamålet och detsamma gjorde man mot Sverige i kvartsfinalen.

Semifinalen mot Danmark påminde också om Egyptens dito. Matchen var jämn (21-22) när man närmade sig slutskedet men där var sedan danskarna för bra och kunde gå ifrån till samma slutsiffror (27-23) som i den andra semifinalen.

HELT OMSÄTTNINGSFRI BONUS FÖR NYA KUNDER! Hos No Account Bet får du 100 kronor bonus – 100% omsättningsfritt. Du kan spela utan konto och ta ut vinsterna från bonusen direkt. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100% omsättningsfritt hos No Account Bet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

För stora favoriter

Spanien går in som ganska klara favoriter i den här bronsmatchen. Oddset på en spansk seger står i cirka 1.85 gånger insatsen.

Ser vi till lagen på pappret så har Spanien definitivt de mest meriterade spelarna, men de är också till åren komna med en snittålder långt över 30 år. Frågan är om de är lika motiverade att vinna en bronsmedalj som egypterna och om de fortfarande har orken med så många tuffa matcher på kort tid bakom sig.

Vad som framförallt talar till Spaniens fördel är det faktum att de har vunnit de sju senaste mötena lagen emellan. Men då går vi ganska långt tillbaka i tiden. Senast lagen möttes var i en träningsmatch i Juni i år, då vann Spanien med 30-29.

I mitt tycke är Spanien för stora favoriter i den här matchen. Raul Entrerrios, 40 år, är fortfarande en mycket skicklig spelare och laget är oerhört samspelt med ett lurigt kombinationsspel men utgången av den här matchen känns, för mig, öppen.

Ser vi till vad lagen har presterat i den här turneringen så tycker jag att Egypten har övertygat mest. Spanien har vunnit flera jämna matcher med uddamålet medan Egyptens segrar har varit mer klara.

Bronsmatcher är speciella och det handlar mycket om vilket lag som bäst kan hantera besvikelsen över en missad final och vilka som är mest motiverade att ”vinna” en tredjeplats.

I den bemärkelsen talar det till Egyptens fördel som jag ser det. Jag tror på en jämn match och bäst spelvärde finner jag spelet Egypten +1.5 (asian handicap) till 1.68 gånger pengarna hos No Account Bet.

  Rygga spelet hos no account Bet – Hämta 100 kronor bonus – omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Egypten +1.5 (asian handicap)
Odds: 1.68
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 10:00, lördag 7 augusti 2021
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: