fra mex 17/6

Speltips Frankrike – Japan 28/7: Sorglig syn

Fransmännen måste få ett resultat med sig när de ställs mot gruppettan Japan i den sista omgången.

Det känns väldigt märkligt att beskriva Frankrike som underdogs mot Japan i fotbollssammanhang, men det är precis vad de är nu under OS. Som lyfts inför tidigare matcher så är detta långt ifrån förstahandssorteringen av unga franska spelare då de allra flesta har tackat nej.

Detta är istället kanske tredjehandsvalet som Sylvain Ripoll lyckats skrapa ihop inför OS och som han toppat med avdankade veteraner såsom André-Pierre Gignac som nu spelar i mexikanska ligan. 35-årige Gignac har dock varit ljuspunkten för Frankrike då han lagt fyra av lagets fem mål och utan honom hade den här upplagan av Les Bleus varit en ännu sorgligare syn.

Försvaret är nämligen det sämsta i hela turneringen hittills med sju insläppta mål. De blev överkörda av Mexiko i öppningsmatchen som de förlorade med 1-4 och trots att mötet efter mot Sydafrika inleddes med en mållös första halvlek så avslutades matchen med totalt kaos och sju mål på en och samma halvlek innan Frankrike tillslut stod som segrare med 4-3.

Fransmännen kanske har blivit sågade tillräckligt nu, men det var längesen man såg något liknande som andra halvlek mot Sydafrika där målen avlöste varandra som i en handbollsmatch.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Japan har sett stabila ut

Hemmanationen har i alla fall inlett OS på bästa möjliga vis med två raka segrar som båda har känts kontrollerade och välförtjänta. Öppningsmatchen mot Sydafrika slutade 1-0 och Japan dominerade spelmässigt men trots det var det fortfarande många frågetecken kring laget då Sydafrika knappt hade kunnat träna på grund av corona i truppen.

Den viktiga 2-1-segern mot Mexiko bevisade dock att resultatet mot Sydafrika inte var en slump då de redan inom första kvarten tog en tvåmålsledning mot mexikanarna och sedan höll kvar i ledningen under resten av matchen.

Japan verkar till skillnad från resten av gruppen har ett rätt balanserat lag med en helt okej defensiv. Deras offensiv har också gjort vad som krävts hittills och har varit bra på att skapa chanser, vilket kommer räcka långt mot ett Frankrike som släpper in mål på löpande band.

För 2.17 hos Campobet finns det i min mening fint spelvärde på den raka tvåan här då Japan sett bättre ut rakt av. Frankrike har mycket att göra när det kommer till försvarsspelet och har hittills förlitat sig på Gignacs målskytte som knappast kan hålla i sig hela vägen så som det gjort hittills.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Japan vinner
Odds: 2.17
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 13:30
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: