26 juli 2017 Frankrike Schweiz

Speltips Frankrike – Nederländerna 4/8: Kvartsfinal!

Grupptrean Frankrike ställs mot grupptvåan Nederländerna i kvartsfinalen av damernas handbollsturnering i OS 2021. Matchen spelas onsdagen den 4 augusti med start kl 13.45 svensk tid.

Förutsättningarna är väldigt jämna och utgången oviss när de båda stornationerna inom damernas handboll Frankrike och Nederländerna gör upp i kvartsfinalen av OS 2021.

Nederländerna är regerande världsmästare och kommer från ett gruppspel där man slutade tvåa efter Norge. Det var en rätt väntad utgång då Nederländerna inte ser riktigt lika starka ut på pappret som i VM senast, samtidigt som Norge är den här turneringens toppfavorit.

Man föll med 29-27 mot norskorna men man vann de övriga tre matcherna mot Sydkorea, Angola och Montenegro.

Frankrike slutade trea i Sveriges grupp och spelade ju oavgjort mot just Sverige. Detta var emellertid den starkare gruppen och Frankrike tillhörde inför turneringen, tillsammans med Norge och Ryssland, de främsta förhandsfavoriterna.

Frankrike har inte fått det att lyfta än men potentialen finns. I gruppspelet förlorade man jämna matcher mot både Ryssland och Spanien. Segrarna mot Ungern och Brasilien i den sista omgången räckte dock för att bli trea.

HELT OMSÄTTNINGSFRI BONUS FÖR NYA KUNDER! Hos No Account Bet får du 100 kronor bonus – 100% omsättningsfritt. Du kan spela utan konto och ta ut vinsterna från bonusen direkt. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100% omsättningsfritt hos No Account Bet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Helt jämt favoritskap

Förutsättningarna är, som sagt, väldigt jämna här och det syns inte minst i oddssättningen. Där är det exakt 50/50 mellan lagen då båda står i oddset 2.10 vid vinst.

Nederländerna har gjort en otrolig resa som handbollsnation de senaste åren. De har radat upp medaljer i VM och EM men saknar fortfarande en OS-medalj.

Frankrike ser på förhand ut som det starkare laget med stjärnspelare på de flesta positioner. De misslyckades dock i senaste VM och har inte fått spelet att stämma fullt ut så här långt i den här turneringen.

Det här lär bli en jämn och välspelad match mellan två bra handbollslag. Utgången är oviss men Frankrike får ända sägas ha den något högre potentialen. De kommer också från den svårare gruppen och har i fler matcher prövats mot världens allra bästa.

Ser vi till målproduktionen så har Frankrike gjort uppemot 30 mål i alla sina matcher medan Nederländerna gjorde 30 mål eller fler (43 mot Sydkorea) i alla sina matcher förutom mot Norge då man gjorde 27.

Totalt gjordes det 53 mål eller fler i samtliga Nederländernas matcher i gruppspelet. I Frankrikes matcher blev det 53 mål eller fler i 4 av 5 gruppspelsmatcher.

Jag håller Frankrike som knappa favoriter att ta sig vidare till semifinalen, men framförallt tror jag på en dramatisk och underhållande handbollsmatch mellan två skickliga lag.

Ovan siffror vad gäller lagens offensiv talar också tydligt för att det här kan bli en ganska målrik tillställning. Därför spelas att det kommer göras över 53.5 mål totalt till 1.87 gånger pengarna hos No Account Bet.

  Rygga spelet hos no account bet – Hämta 100 kronor bonus – omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 53.5 mål
Odds: 1.87
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 13:45, onsdag 4 august 2021
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: