20 januari 2020 handbolls-em speltips odds betting

Speltips Japan – Sverige 26/7: Herrarnas OS-handboll

Med minsta möjliga marginal lyckades Sverige besegra Bahrain i premiärmatchen. Nu väntar Japan i gruppspelets andra omgång. Matchen spelas måndagen den 26 juli med start kl 14.30 på eftermiddagen.

Sveriges handbollsherrar går in i den här turneringen som en potentiell guldkandidat men i premiären mot Bahrain var man riktigt illa ute.

Det var en match som få trodde skulle bli så pass jämn som den blev och med tanke på hur matchen utvecklade sig ska Sverige vara glada att man, med nöd och näppe, till slut lyckades vinna.

Sverige inledde annars matchen programenligt då man gick ifrån med ett par måls marginal. Men efter 20 minuter hamnade man i en djup svacka och släppte in sex raka mål. I paus ledde Bahrain matchen med 18-16.

Sverige lyckades sedan äta sig ikapp i den andra halvleken. Till slut vann man med 31-32 efter att Andreas Palicka räddat en straff i matchens sista sekunder.

Det kunde blivit en katastrofstart på turneringen men Sverige redde till slut det hela. När man nu ställs mot värdnationen Japan behöver man höja sig på alla fronter och det har man definitivt potentialen att göra.

Därtill ställs man mot ett klart sämre motstånd den här gången. Japan föll med hela 47-30 mot Danmark i premiären. Det var, minst sagt, klasskillnad mellan de två lagen och allt talar för att det kommer se ungefär likadant ut mot ett Sverige som ska vara i nivå med Danmark.

100 KRONOR FREEBET FÖR NYA KUNDER! William Hill är ett av världens äldsta spelbolag. Man vet med andra ord precis vad man sysslar med. Nu blir man mer synliga i Sverige – och nya kunder får 100 kronor freebet. Bommar ditt spel får du pengarna tillbaka helt enkelt. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Klasskillnad

Trots att Sverige underpresterade mot Bahrain är man ändå gigantiska favoriter i den här matchen. En svensk seger är knappt spelbar då den står i 1.01 gånger insatsen.

Det japanska laget är fysiskt underlägsna alla lag i den här turneringen. Istället bygger man sitt spel på snabbhet och mycket rörelse. Offensivt går det inte att klaga på prestationen mot Danmark, att göra 30 mål på de regerande OS-mästarna är förstås bra. Men när man samtidigt släpper in 47 mål så är det tydligt att man saknar en hel del vad gäller det försvarsmässiga.

Sverige lär vara taggade att visa att man är på rätt väg efter att ha kommit undan med hjärtat i halsgropen mot en så liten handbollsnation som Bahrain. Även om det här lär bli en enkel match så tror jag inte att man kommer att slappna på det sätt som gjorde att man bjöd in Bahrain i matchen senast.

Danmark slog alltså detta Japan med 17 måls marginal och det kunde varit mer om man inte släppt fokus i sitt försvarsspel. I genrepet mot Frankrike släppta Japan in exakt lika många mål som Danmark då man föll med 47-32.

Med andra ord kan man nog börja konstatera att det är ungefär den nivån som Japan håller när man ställs mot toppnationer.

Sammantaget gör detta att jag finner god anledning att tro att Sverige bör vinna den här matchen med minst 10 måls marginal. Därför spelas Sverige -9.5 (asian handicap) till 1.73 gånger pengarna.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Sverige – 9.5 (asian handicap)
Odds: 1.73
Bolag: William Hill
Spelstopp: 14:30, måndag 26 juli
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: