brasilien australien 21/6

Speltips Kanada – Brasilien 30/7: Tror på Sundhage

Kanada möter Brasilien i den första kvartsfinalen i damernas OS-fotboll tidigt på fredagsförmiddagen.

Senaste OS möttes dessa båda lag i bronsmatchen där Kanada gick segrande med slutresultatet 2-1. Inför den här matchen är det dock brasilianskorna som är favoriter hos spelbolagen, men matchen känns ändå förhållandevis öppen och är tillsammans med dagens sista kvartsfinal den på förhand mest jämna.

Kanadas turnering hittills har varit fylld av små marginaler och det var inte på ett särskilt övertygande vis som kanadensiskorna knep andraplatsen i grupp E. De ledde med 1-0 mot både Japan och Storbritannien men släppte in sena kvitteringar i båda matcherna. Den enda trepoängaren man lyckades få med sig i gruppen var mot Chile där de istället startade med en 2-0-ledning, men även där var de nära att tappa den i andra halvlek.

Försvarsspelet hos Kanada har inte övertygat då de släppte in mål i alla matcher och var det enda laget som Chile lyckades få hål på. Brasilianskorna kommer vara ett tufft motstånd då de fått igång målskyttet rejält redan.

Storbritannien var det svåraste motståndet i gruppen, men då avancemanget var så gott som säkrat ändå så valde tränare Beverly Priestman att rotera många spelare i laget och även vila lagets ikoniska stjärna Christine Sinclair. Trots detta tog de ändå ledningen, men i stort sett gav de upp chansen på gruppsegern, vilket är väldigt udda. De får nu möta Brasilien istället för Australien och vi får se ifall Priestman har ett äss i rockärmen.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Brasilien har skjutit in sig

Brasilien hade lekstuga tillsammans med Nederländerna då de körde över det betydligt svagare motståndet i gruppen. Kina och Zambia hade inte direkt en trevlig turnering och fick nöja sig med den ynka poäng som de delade på när de mötte varandra.

Sydamerikanskorna har sett vassa ut under turneringens gång och var inte långt ifrån att slå Nederländerna, som tillsammans med USA får räknas som turneringens starkaste lag. Med tio minuter kvar på klockan lyckades dock Nederländerna kvittera till 3-3 i matchen, vilket gjorde att de på målskillnad snodde åt sig förstaplatsen i gruppen.

Med Pia Sundhage vid rodret kan Brasilien absolut vara med och hota om medaljplats då USA har sett mänskliga ut igen under mästerskapet samtidigt som brasilianskorna uppenbart kan mäta sig med Nederländerna.

Även om man verkligen inte borde underskatta Kanada så känns Brasilien som snäppet vassare. Ledda av rutinerade Pia Sundhage som vunnit guld i dessa sammanhang förut bör de ha vad som krävs för att ta sig vidare till semifinal där antingen Nederländerna eller USA väntar. För 1.95 gånger pengarna spelar vi på den raka tvåan här hos Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Brasilien vinner
Odds: 1.95
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 10:00
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: