brasilien australien 21/6

Speltips Kina – Brasilien 21/7: Sundhage-effekt?

Kina ställs mot Brasilien i premiärmatchen av damernas fotbollsturnering i OS 2021. Matchen spelas onsdagen den 21 juli med avspark kl 10.00 svensk tid.

Kina och Brasilien gör upp i den första gruppspelsmatchen i damernas fotbollsturnering i OS 2021. Lagen tillhör grupp F där även Nederländerna och Zambia gör upp om slutspelsplatserna.

Brasilien och Nederländerna är ganska klara favoriter i gruppen men upplägget för turneringen för att man även har stor chans att gå vidare som trea i gruppen. Damernas OS-turnering i fotboll består av tolv lag fördelade på tre grupper där ettorna, tvåorna samt de två bästa treorna går vidare till kvartsfinal.

Brasilien, som leds av Pia Sundhage, tillhör inte huvudfavoriterna men med en semifinalförlust mot Sverige i OS i Rio de Janeiro 2016 är siktet inställt på att man ska göra det ännu bättre den här gången.

Kinas ambition är först och främst att sig vidare från gruppen. Så mycket högre förväntningar kan man nog inte ha på det är laget som, på pappret, inte bör ha någon chans på de ädlare valörerna.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Brasilien är klassen bättre

Brasilien står som ganska klara favoriter i det här mötet då en seger för Sundhages gäng ger cirka 1.60 gånger pengarna.

Kina är en aning svårbedömda, men ser vi till laget på pappret är man ett av de minst meriterade lagen i turneringen. Lagets stjärna heter Wang Shuang och spelar till vardags för Paris SG. Hon gjorde tre av fyra mål när laget kvalificerade sig för OS genom att besegra Sydkorea i ett dubbelmöte.

De här båda lagen möttes även i gruppspelet i förra OS som spelades i Brasilien. Då vann hemmalaget med 3-0 och tog sig sedan till semifinal där man blev besegrade av Sverige efter en dramatisk straffsparksläggning.

USA är gigantiska favoriter till att vinna den här OS-turneringen. Bakom dem finns ett par nationer som kan utmana och Brasilien är ett av dem.

Pia Sundhage har ett imponerande CV, i synnerhet på det internationella planet. När hon nu har lett det brasilianska landslaget i snart två år och fått en hel del bitar på plats är möjligheterna definitivt goda. Åtminstone till att ta sig till en semifinal.

Den här öppningsmatchen ska man vinna och lyckas man få hål på Kina i första halvlek kan det mycket väl bli så att man rinner iväg med ett par bollar.

Kina lär komma att försvara sig väl och det kommer bli upp till Brasilien föra spelet och att försöka driva upp tempot. Även om man inte lyckas med det som lag så har man ändå en individuell kvalitet som bör räcka för att vinna den här matchen.

Därför blir mitt spel att Brasilien vinner med -1 asian handicap till 1.90 gånger pengarna hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Brasilien -1 (asian handicap)
Odds: 1.90
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 10:00, onsdag 21 juli 2021
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: