argentina brasilien 13/11

Speltips Spanien – Argentina 28/7: Bra spelvärde

Det är tuffa förutsättningar för båda lagen då favoriterna i grupp C ställs mot varandra i sista omgången.

Då första omgången vände hela gruppen upp och ned så har de två stora favoriterna i grupp C fortfarande allt att spela för då de ställs mot det tuffaste motståndet hittills. Spanien toppar i nuläget gruppen med fyra poäng och behöver bara ett kryss för att säkra avancemang. Men vill de vara säkra på att toppa gruppen så är det vinst som gäller.

Spanjorerna här har samma problem som Spanien har även på andra nivåer då de har ett väldigt högt bollinnehav men saknar effektivitet i sista tredjedelen. Mot Egypten fick de en liknande start som A-landslaget fick i EM mot Sverige då de dominerade matchen spelmässigt men fick nöja sig med en poäng efter att öppningsmötet slutat mållöst.

Egypten lyckades försvara sig i 90 minuter och Australien var nära på att lyckas göra detsamma i efterföljande match, men Mikel Oyarzabal hittade tillslut målet med knappa tio minuter kvar att spela, vilket gör att Spanien nu toppar gruppen.

FÅ 100 KRONOR TILLBAKA OM DU FÖRLORAR PÅ DITT FÖRSTA SPEL! 888sport har börjat storsatsa på Sverige och som ny kund för du möjlighet att spela riskfritt på ditt första spel. Satsa 100 kronor och få tillbaka insatsen om du förlorar. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100 kronor freebet hos 888sport!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Pressad situation för Argentina

Argentina fick ett bryskt uppvaknande i den första matchen då de redan efter en kvart låg under med 0-1 mot Australien. Francisco Ortega fick sedan se det röda kortet innan halvtid och matchen slutade 0-2 mot ett motstånd som de var storfavoriter mot.

De försöker fortfarande reparera skadan från resultatet i öppningsmatchen och lyckades hålla sina turneringsdrömmar levande ytterligare en omgång då de med nöd och näppe besegrade Egypten med 1-0. Det var ingen övertygande insats dock och det var deras enda skott på mål som landade i nätmaskorna och som nu håller sydamerikanerna flytande.

Ifall Australien får med sig en poäng mot Egypten så räcker det inte med ett kryss mot Spanien, man måste besegra det tuffaste motstånd de mött hittills för att avancera till slutspelet.

För att vara en match mellan två lag som haft så lite mål i sina matcher så är oddsen på underspelet här väldigt bra. Spanien var som sagt nära att få gå mållösa mot Australien också och Argentina fick knappt hål på Egypten. Inget av lagen har haft någon skärpa i offensiven och Spanien lär spendera en bra bit av matchen med att rulla boll på mittfältet. För 1.83 har underspelet väldigt fint spelvärde här.

  Rygga spelet hos 888sport – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.83
Bolag: 888sport
Spelstopp: 13:00
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: