Sverige Tre Kronor

Speltips Spanien – Sverige 25/7: Damernas premiär

Premiär för de svenska damerna i handbollen då de direkt ställs mot tufft motstånd.

Efter en väldigt skakig inledning på herrsidan mot Bahrain så får vi hoppas på en bättre insats från de svenska damerna då de möter tufft motstånd redan i öppningsomgången.

Uppladdningen inför OS har i alla fall sett bra ut och de har besegrat både Ryssland och Nederländerna i upptakten till mästerskapet. Båda dessa nationer är väldigt tufft motstånd och särskilt matchen mot Nederländerna var en imponerande uppvisning, särskilt i försvarsspel, som vi hoppas få se mer av nu under OS i Japan.

I den sista genrepsmatchen mot Norge gick det dock inte riktigt lika bra då de förlorade med 25-32, men tränaren Tomas Axnér var fortfarande nöjd med insatsen och lade fokus på första halvlek där Sverige hängde med bra mot de regerande Europamästarna.

Efter matchen mot Norge låg dock fokus på annat håll, Isabelle Andersson slet nämligen av korsbandet i höger knä i träningsmatchen och kommer följaktligen att missa OS. Hon ersätts av Johanna Westberg i sin position som vänsternia och förhoppningsvis kan Westberg fylla hennes skor i turneringen.

FÅ 100 KRONOR TILLBAKA OM DU FÖRLORAR PÅ DITT FÖRSTA SPEL! 888sport har börjat storsatsa på Sverige och som ny kund för du möjlighet att spela riskfritt på ditt första spel. Satsa 100 kronor och få tillbaka insatsen om du förlorar. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100 kronor freebet hos 888sport!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Spanien en av favoriterna att avancera

Trots ett mindre lyckat europamästerskap i fjol för spanjorskorna så är de ett väldigt slagkraftigt lag och faktiskt favoriter inför mötet med Sverige nu på söndag.

Världsmästerskapet 2019 är ett kvitto på hur långt de kan nå när allt klickar för det spanska laget. Där nådde de final där de förlorade med en bolls marginal mot Nederländerna som tog hem titeln.

Senare i år spelas även nästa mästerskap i Spanien där de på förhand är en av favoriterna att gå långt på hemmaplan och kanske kunna revanschera sig från 2019. Men först ut är det OS och här är de tillsammans med Frankrike, Ryssland och Sverige de lag från grupp B som förväntas slåss om avancemang.

Vi tror på en fartfylld öppningsmatch här då Sverige haft flera målrika matcher i genrepet samtidigt som Spanien är vassa offensivt. Vi spelar därmed på över 51,5 mål hos 888sport för 1.90 gånger pengarna.

  Rygga spelet hos 888sport – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 51,5 mål
Odds: 1.90
Bolag: 888sport
Spelstopp: 12:30
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: