Sverige England Speltips 6 juli 2019

Speltips Sverige – Japan 30/7: Kvartsfinal i fotbollen

Efter ett fantastiskt gruppspel ställs svenskorna mot Japan i kvartsfinalen i OS-fotbollen.

Det är verkligen inte lätt att hitta någonting att klaga på efter vad vi sett under gruppspelet av det svenska landslaget. De chockade världen då de bröt USA:s 44 matcher långa obesegrade svit genom att köra över dem med 3-0. Därefter följde de upp med en 4-2 vinst mot Australien och till sist 2-0 över Nya Zeeland där Peter Gerhardsson valde att vila två tredjedelar av den svenska startelvan.

En gruppseger i mästerskapets svåraste grupp med nio poäng och 9-2 i målskillnad är nog bättre än vad någon hade vågat hoppas på, men nu ser Sverige ut som ett lag som kan gå hela vägen. Nu gäller det bara att formen håller i sig och att man har marginalerna på sin sida. Sverige har haft tur i lottningen i alla fall och hamnar på den lättare sidan av slutspelsträdet.

Ifall de vinner mot överkomliga Japan möter de antingen Storbritannien eller Australien som de redan har besegrat. Det är inget lätt match såklart, men man ska vara väldigt glada att USA, Nederländerna och Brasilien alla är på motsatt sida slutspelsträdet och får slå ut varandra. Det finns väldigt goda förutsättningar för medalj här med andra ord.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Äventyret borde ta slut här för Japans del

Till skillnad från Sverige så hade Japan inte råd att vila några spelare i den sista gruppspelsomgången då de behövde vinna för att gå vidare. De lyckades med en knapp 1-0-seger mot Chile boka sin plats i slutspelet där svenskorna i galen form väntar.

Det är ett väldigt tufft matchande i OS med matcher var och varannan dag så Sverige var inte det enda laget som vilade spelare under sista gruppspelsmatchen. Vissa gav till och med upp chansen på gruppsegern för att kunna vila sina bästa spelare inför slutspelet.

Ifall nu inte klasskillnaden mellan Sverige och Japan från början vore nog så kan även de extra dagarna vila att komma att spela en betydande roll i kvartsfinalen. Japan har haft sina turneringar där man gått långt förut, bland annat silver år 2012 i OS, men här har de inte direkt imponerat med målsnåla och inte särskilt välspelade matcher.

Ett lag som däremot inte haft problem att göra mål är Sverige som gjorde mål sju gånger i sina två öppningsmatcher där det bästa laget spelade. Att oddset för att Sverige ska göra över 1,5 mål ligger på 1.85 hos Campobet är inget dåligt spel då svenskorna knappast lär stanna av vid ett ledningsmål.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Sverige över 1,5 mål
Odds: 1.85
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 12:00
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: