7 juli 2019 USA Holland Speltips

Speltips USA – Australien 27/7: Framåtlutat

USA och Australien gör sannolikt upp om andraplatsen i gruppen i damernas fotbollsturnering i OS 2021. Matchen spelas tisdagen den 27 juli med avspark kl 10.00.

Den här OS-turneringens stora förhandsfavoriter USA förväntades vinna den här gruppen. Nu ser Sverige ut att ha satt käppar hjulet vad gäller den saken.

USA har åtminstone inte saken i egna händer då man ställs mot Australien i den sista gruppspelsmatchen. Samtidigt spelare Sverige mot Nya Zeeland i en match som man lär vinna.

Därmed handlar den här matchen sannolikt om vem som kan knipa andraplatsen i gruppen.

USA blev som bekant rejält nedplockade på jorden i premiärmatchen mot Sverige där man, i princip, var chanslösa då man föll med 3-0. Därefter väntade Nya Zeeland i den andra matchen som man vann programenligt med 6-1. Man var dock inte så överlägsna som resultatet indikerar och amerikanskornas status är fortfarande något oklar.

Var man egentligen står kommer att bli mer tydligt när man nu ska ta sig an Tony Gustavssons Australien. De visade mot Sverige att man definitivt är att räkna med då man bjöd på ett tuffare motstånd än vad USA gjorde mot Sverige.

Man var i perioder det spelmässigt bättre laget i den matchen men fick ändå till slut se sig besegrade med 4-2.

Prestationsmässigt var det framsteg jämfört med med premiären mot Nya Zeeland. Där var man något illa ute men man vann matchen med 2-1 och har därmed den sämre målskillnaden i relation till USA, vilket kommer spela roll ifall den här matchen slutar oavgjort.

100 KRONOR FREEBET FÖR NYA KUNDER! William Hill är ett av världens äldsta spelbolag. Man vet med andra ord precis vad man sysslar med. Nu blir man mer synliga i Sverige – och nya kunder får 100 kronor freebet. Bommar ditt spel får du pengarna tillbaka helt enkelt. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Upp till bevis

Trots att spelat inte har stämt och trots att man var väldigt bleka mot Sverige, står USA som väldigt klara favoriter i den här matchen. Ett spel på amerikanskorna ger endast cirka 1.23 gånger insatsen.

Till viss del lever USA på gamla meriter om man ser till den oddssättningen. Jämför vi hur de här båda lagen stod upp mot Sverige är det fördel Australien. Samtidigt ska man nog inte dra för stora växlar av dessa två matcher. Framförallt är det vanskligt eftersom Sverige gjorde en, i princip, felfri match mot USA.

Hursomhelst bör man inte räkna ut Australien helt här. Tony Gustavsson kan sitt gamla landslag utan och innan och lär vara rejält sugen på att slå till med en skräll. Till sin hjälp har han också en av de vassaste avslutarna i världen i Sam Kerr som gjorde båda målen mot Sverige.

Fram till matchen mot Sverige har USA, i princip, under lång tid kört över allt motstånd. Spelare för spelare har man det bästa laget i den här turneringen och, trots plattmatchen i premiären, bör man fortfarande ses som huvudfavoriter till OS-guldet.

Nu är det upp till bevis för USA och jag tror att man kommer att höja sig till den här matchen.

Framförallt tror jag på en underhållande match mellan två lag som vill spela offensiv fotboll. USA vill sätta ner foten direkt och Australien behöver vinna för att ta andraplatsen i gruppen.

De flesta matcherna i damernas OS-turnering i fotboll har varit målrika. Det finns goda förutsättningar för att även den här matchen kommer bli det och därför blir mitt spel att det kommer göras över 3.5 mål totalt till 1.78 gånger pengarna hos William Hill.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 3.5 mål totalt
Odds: 1.78
Bolag: William Hill 
Spelstopp: 10:00, tisdag 27 juli 2021
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: