Speltips Crystal Palace – Manchester United 3/3: Vi öser på

Rasim Reiz Publicerat: 3 March 2021

Odds, speltips, rekar och allt du behöver veta inför Manchester United borta mot Crystal Palace i Premier League.

Crystal Palace - Manchester United

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Premier League dundrar vidare och i London tar Crystal Palace emot Manchester United.

Gästerna kommer från en 0–0 tillställning mot Chelsea, som många gånger tidigare har Manchester United ganska svårt att vinna mot de stora lagen i ligan. Man har tappat poäng i 3 av de senaste 4 matcherna samt att City vann igår och man har avgjort Premier League redan enligt mig, för United gäller det att haka på och hålla 2:a platsen serieledarna knappast kommer tappa 15 poäng. Till kvällens match saknar Manchester United Paul Pogba men positiva nyheterna är att Edinson Cavani är återigen redo för spel och det tror jag Solskjaer är glad över då man får fler alternativ framåt.

Manchester United behöver nog vinna här igen för att få igång självförtroendet efter några poängtapp som sagt. Det kommer bli ett getingbo på om Champions League platserna den här säsongen och det är de man kommer få spela om, tror även Solskjaer satsar en del på Europa League då han gärna skulle vilja lyfta en titel med sitt Manchester United som tränare.

Hemmalaget Crystal Palace lyckades på något sätt vinna mot Brighton och sen ta poäng mot Fulham, det är ändå väldigt starkt må jag säga då man saknar i stort sett halva truppen och inför kvällens match saknar Ferguson, Hennessey, Mcharthur, Mamadou Sakho, Schlupp, Tomkins, Wickham, Clyne och eventuellt den stora stjärnan Wilfried Zaha som leder den interna skytteligan och utan honom är Crystal Palace ett helt annat lag offensivt.

Dagens bästa speltips i Premier League

Jag tror vi får se en match där United dominerar spelar och går framåt och skapar en hel del målchanser och hur länge kan Crystal Palace stå emot kommer vara frågan då Roy Hodgson har en så pass svag trupp att det laget han ställer ut på planet måste nästan spela hela matchen då ersättarna är U23 spelare samt juniorer. Manchester United kommer studsa tillbaka här tror jag och avgöra det här ganska komfortabelt men som alltid med Crystal Palace så är det ett lag som krigar från minut ett och det gäller för gästerna att vara påkopplade direkt.

Tittar vi spelmarknaden så är gästerna stora favoriter vilket sig bör vara och jag tror vi kan få se lite mål med tanke på Crystal Palaces avsaknad av hela backlinjen samt målvakt mfl sså tror jag gästerna kan få lite islossning.

Jag väljer att spela över 2,5 mål i matche till 1,81 hos Hajper.

Trevlig kväll!

  Rygga spelet hos Hajper – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,81
Bolag: Hajper
Spelstopp: 21:15, onsdag 3 mars 2021
TV:  viaplay logo
Stream:  viaplay logo