6 april 2019 gif sundsvall malmö ff speltips allsvenskan

Dagens dubbel Allsvenskan | Rekar & odds | Lördag 10 juli 2021

Dagens bästa speltips i en kombination är vad som väntar i Dagens Dubbel lördagen den 10 juli 2021. Fokus på Allsvenskan väntar.

Två målskyttar är vad som lokaliseras inför lördagens två allsvenska matcher. När två av ligans giganter spelar på hemmaplan är det fokus på målskyttarna i hemmalagen.

Malmö FF – IK Sirius
AIK – Varbergs BoIS

I båda matcherna är hemmalagen också stora favoriter och väntas enligt spelbolagen dominera matcherna från start. Det öppnar också för att lagens bästa målskyttar kliver fram.

4.85 gånger insatsen är oddset på Dagens Dubbel från Lucky Sports.

24 TIMMAR PÅ DIG – DUBBLA UPP ELLER FÅ PENGARNA TILLBAKA! Sveriges roligaste bonus från Lucky Sports ger dig ett dygn att dubbla din insättning. Annars får du pengarna tillbaka. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bet 1: Antonio Colak målskytt (1.90)

Efter en segare inledning har Antonio Colak hittat rätt för Malmö FF och har nu gjort mål i båda matcherna efter sommaruppehållet. Två mål mot IFK Norrköping i förlustmatchen (3-2) senast i Allsvenskan och matchens enda mål mot Riga FC i Champions League-kvalet för ett par dagar sedan.

Vad vi vet är också att konkurrensen inte är mördande på anfallspositionen och att Antonio Colak därmed är närmast given i startelvan. Det kan hända att man vila honom i sommar – men inte redan nu.

Malmö FF har för vana att ösa in mål mot IK Sirius och det vore direkt förvånande om Antonio Colak inte lyckades vara sist på en av matcherna.

Antonio Colak gör mål i matchen finns till 1.90 gånger insatsen hos Lucky Sports.

Bet 2: Nicolas Stefanelli målskytt (2.55)

I mina ögon har Nicolas Stefanelli varit den bästa offensiva spelaren i AIK den här säsongen och argentinaren får också enormt förtroende från tränarhåll. Det är en spelare som är närmast helt given i startelvan.

Än så länge har Nicolas Stefanelli bara gjort tre mål – men är med det lagets klart bästa målskytt. Då ska man ändå ha med sig att ramverket inte alltid har varit på hans sida och min känsla är att Nicolas Stefanelli borde noterats för något mål till hittills.

Hemma mot Varberg blir en sådan spelare som Nicolas Stefanelli viktig för att bryta mönstret och han har en unik förmåga att dyka upp där han ska, exempelvis på returer.

Nicolas Stefanelli göra mål finns till 2.55 gånger krämen hos Lucky Sports.

4.85 gånger insatsen hos Lucky Sports för denna dubbel med målskyttar från Allsvenskan. En marknad som Lucky Sports alltid är starka på.

  Rygga spelet hos lucky sports – hämta bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Antonio Colak & Nicolas Stefanelli gör mål
Odds: 4.85
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 15:00, lördag 10 juli 2021
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+