Premier League-final Middlesbrough - Norwich City 25 maj 2015 speltips och odds

Dagens Dubbel | Rekar & odds | EM 2021: Fredag 18 juni

Tre spännande matcher spelas i EM 2021 på fredagen och vi rekar dagens bästa speltips i en dubbel med odds från Lucky Sports.

Det är klart att den tidiga EM-matchen hamnar i fokus den här fredagen, när Sverige spelar mot Slovakien, men det ska också till att spelas två matcher till i EM 2021 samma kväll.

Först ut är Kroatiens intensiva möte med Tjeckien, innan det helbrittiska derbyt mellan England och Skottland rundar av kvällen. Det vore dumt att klaga på ett sådant spelschema.

Precis som vanligt har vi hittat en dubbel med två speltips i en kombination. Den här gången är oddset på dagens dubbel från Lucky Sports fina 3,69 gånger insatsen.

DUBBLA DINA PENGAR – ELLER FÅ PENGARNA TILLBAKA! Sveriges roligaste bonus just nu kommer från Lucky Sports. Sätt in 100 kronor – och har du inte minst dubblat pengarna inom 24 timmar får du din insättning tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

  Dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bet 1: Över 3,5 kort i Kroatien – Tjeckien (2,05)

En sak är säker inför matchen mellan Kroatien och Tjeckien. Det ena laget måste verkligen gå för att vinna och det andra laget, Tjecken vill säga, är nöjda med att plocka minst en poäng för att behålla Kroatien bakom sig i tabellen.

Efter förlusten mot England i den första omgången kommer Kroatien att spela en mer intensiv, offensiv fotboll i den här matchen. Det är trots allt då man får ut mest av sina spelare. Det skulle jag vilja hävda.

Samtidigt är man ett fysiskt starkt lag – och Tjeckien tvekar aldrig att ta kampen.

Över 3,5 kort finns till 2,05 gånger insatsen hos Lucky Sports.

Bet 2: Harry Kane målskytt (1,80)

Det blev inget mål i premiären, men Harry Kane var småfarlig hela tiden mot Kroatien. Det är nog ingen vidare vild gissning när jag påstår att lagkaptenen är väldigt sugen på att bidra med både mål och assist mot Skottland.

Samtidigt är Skottland ett motstånd som England ska slå och det ska mycket till för att man inte får in ett par bollar i den här matchen. Över 90 minuter kommer man att trycka ner skottarna – och då får Harry Kane sina lägen. Inte minst till följd av inläggsspelet som man lär tvingas till.

Harry Kane målskytt i matchen ger 1,80 gånger pengarna hos Lucky Sports.

Dagens Dubbel: 3,69 gånger pengarna!

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 3,5 kort Kroatien-Tjeckien & Harry Kane målskytt
Odds: 3,69
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 18:00, fredag 18 juni 2021
TV: 
Stream: