17 november 2019 England Kosovo Speltips

Dagens dubbel | Rekar & odds | EM 2021: Tisdag 22 juni

Det ska till att avgöras vilka lag som tar sig till åttondelsfinal i EM 2021 och inför tisdagens två matcher finns det en trevlig dubbel med dagens bästa speltips.

Det var en intensiv måndagskväll i EM 2021 där Nederländerna såg till att vinna sin grupp efter att ha gjort 3-0 mot Nordmakedonien och där Österrike såg till att gå vidare vid sidan om nederländarna efter vinst mot Ukraina med uddamålet.

Men det var på Parken i Köpenhamn som den stora fotbollen spelades när Danmark vann mot Ryssland och nu är klara för en åttondelsfinal mot Wales. Det får man trots allt kalla en ganska gynnsam lottning för Danmark.

Inför den här tisdagen finns det ytterligare en grupp, Grupp D närmare bestämt, som ska till att avgöras. Men det är bara matcher vid 21:00 och därför kommer också båda spelen till dagens dubbel från kvällsmatcher.

Dagens Dubbel från Lucky Sports: 3,02 gånger pengarna!

DUBBLA UPP – ELLER FÅ PENGARNA TILLBAKA! Lucky Sports har en EM-bonus för nya kunder. Sätt in 100 kronor – och har du inte dubblat pengarna inom 24 timmar får du din insättning på 100 kronor tillbaka. Läs mer och registrera dig här!

  Dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bet 1: Över 8,5 hörnor i Tjeckien-England (1,65)

Tjeckien och England sitter bra i förarsätet för att gå vidare från gruppen, men beroende på hur det går i mötet mellan Kroatien och Skottland kan förlorande lag här missa avancemanget om man bara får tredjeplatsen i gruppen.

Det är med andra ord två lag som gärna vinner matchen och inte minst England lär spela en offensiv fotboll med betoning på kantspelet, eftersom Tjeckien inte skäms för att sjunka ner med laget och ligga ganska lågt.

Det är traditionellt sett bra förutsättningar för hörnspel och med t vå så fysiskt starka lag vill man aktivt leta efter fasta situationer.

Över 8,5 hörnor spelas till 1,65 gånger insatsen hos Lucky Sports.

Bet 2: Kroatien -0,5 hörnor (1,83)

Förenklat sagt kan man konstatera att det lag som behöver vinna en match eller som spelar en mer offensiv fotboll skapar mer hörnor i matcher, eftersom man har ett konstant tryck mot en ofta lågt stående backlinje och då man helt enkelt befinner sig i närheten av motståndarnas mål oftare än motståndarna.

Kroatien kommer förmodligen att ha ett stort bollinnehav mot Skottland, som är ett lag som gillar att försvara och som gärna ser att Kroatien har bollen, men att man själva kan ställa om och kontra på ett effektivt sätt. Det är därför vad jag förväntar mig av matchbilden i den här matchen.

Det kommer i sin tur att öppna för Kroatien att skapa hörnor.

Kroatien -0,5 hörnor spelas till 1,83 gånger såsen hos Lucky Sports. Det är alltså samma spel som att Kroatien ska få flest hörnor i matchen.

Dagens dubbel från Lucky Sports: 3,02 gånger insatsen!

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

 

Speltips: Över 8,5 hörnor Tjeckien-England & Kroatien -0,5 hörnor
Odds: 3,02
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 21:00, tisdag 22 juni 2021