Svenska Valet 2018

Specialspel, rekar och odds: Spanien – Sverige 14 juni

Det är äntligen dags för EM-premiär och Sverige ska försöka ta poäng borta mot Spanien i Sevilla. Då är det dags för ett extra specialspel.

Naturligtvis är det fullt fokus på Spanien-Sverige i vårt ordinarie speltips som denna gång har skrivits av Rasim Reiz. Enligt honom är det mycket som talar för att matchen blir mer målrik än vad spelbolagen tror och han har därför rekat ett målspel. Läs mer här!

Men självklart finns det också andra marknader som kan vara intressanta inför den här EM-premiären och det faktum att det är Sverige som spelar gör att vi gärna vaskar fram ett odds till som kan rekommenderas till våra läsare.

Så vad kan vi då vänta oss av matchen, tror jag?

Jo, Spanien kommer såklart att vara spelförande och kommer i långa perioder att trycka ner Sverige. Men samtidigt har den nya generation spelare i Sverige ett annat mindset när det kommer till att hålla i bollen. Med stor säkerhet kommer vi att försöka göra det – och i perioder leder det till att även Sverige etablerar längre bollinnehav.

Men för att Sverige ska orka stå emot Spanien krävs det inte minst att man tar den fysiska kampen. Traditionellt sett är Sverige bättre än spanjorerna i det spelet och då finns det all anledning att få det till en faktor i matchen.

100 KRONOR BONUS – OMSÄTTNINGSFRITT! No Account Bet har en generös bonus under EM 2021. Sätt in 100 kronor – och få en omsättningsfri bonus på 100 kronor. Spela utan konto – med direkt uttagningsbara vinster från bonusen. Läs mer och registrera dig här!

  Rygga spelet hos no account bet – Hämta 100 kronor bonus omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Sebastian Larsson är lagkapten

Vad vi vet om den svenska startelvan, med säkerhet, är att Sebastian Larsson finns med eftersom det har bekräftats av förbundskapten Janne Andersson. Det vittnar om en ganska defensivt balanserad startelva med AIK:s mittfältare som lagkapten.

Förutom en fin fot på fasta situationer bidrar Sebastian Larsson med en väldig inställning och ledaregenskaper, men också en ettrighet. Dessvärre har han blivit betydligt långsammare och många gånger blir han avslöjad även i Allsvenskan numera. Hur blir det då att spela borta mot Spanien? Stundtals jobbigt tror jag.

Däremot kommer han aldrig att ge sig, det vågar jag lova, och han har en hel del frisparkar i sig. Alltså frisparkar som han ger eller tvingas ge Spanien. Någon gång kommer det också, antingen för att han är för långsam och stoppar en kontring, eller för att han vill sätta tonen i matchen med en fulare tackling, att kunna kosta ett gult kort.

Hos No Account Bet kan vi spela Sebastian Larsson att få gult kort i matchen till fina 3,50 gånger pengarna. Det blir vårt specialtips inför Sverige. Ett roligt spel att följa hemma i tv-soffan.

  Rygga spelet hos no account bet – Hämta 100 kronor bonus omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Sebastian Larsson gult kort i matchen
Odds: 3,50
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 21:00, måndag 14 juni 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds:


Jämför odds: