9 september 2018 Liechtenstein Gibraltar Speltips

Speltips Aldershot – Wrexham 9/11: National League

Vi riktar blickarna mot National League där nästjumbon Aldershot Town tar emot Wrexham. Matchen spelas den tisdagen 9 november 2021 med avspark kl 20.45.

Aldershot slutade på en 15:e plats i den engelska femtedivisionen National League förra säsongen. Den här säsongen har man inlett svagt och ligger, efter 13 spelade omgångar, näst sist i serien med endast sju inspelade poäng.

Man förlorade de fem första matcherna och bytte därefter tränare då Mark Molesley tog över rodret. Det gav ett visst uppsving då man vann två matcher och kryssade en de nästkommande fyra omgångarna.

Det är också hela Aldershots poängskörd så här långt då man kommer till den här matchen med fyra raka förluster i ligan. Senast föll man med 2-1 borta mot Barnet och dessförinnan med 2-0 hemma mot Weymouth.

Nu tar man emot ett Wrexham FC som precis missade ett positivt kvalspel förra säsongen och som nu ligger på en 13:e plats med 17 poäng efter 12 matcher.

Wrexham blev i helgen utslagna av Harrogate Town i FA-cupen och har bara fått med sig en poäng från de två senaste ligamatcherna. I National League spelade man senast 1-1 hemma mot Torquay United och dessförinnan föll man med 3-2 borta mot Maidenhead United.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Målrikt på sistone

Wrexham har inte svarat för någon lysande säsongsinledning men man har en match mindre spelad än flertalet av lagen ovanför i tabellen. Och när man nu ställs mot ett svagt Aldershot Town på bortaplan är man favoriter.

Hos spelbolagen ger en rak tvåa på den här matchen strax under dubbla insatsen. Ser vi till de senaste säsongernas möten mellan de här lagen har det dock varit jämnt. Aldershot vann hemmamötet mot Wrexham förra säsongen med 3-0 medan Wrexham vann sin hemmamatch med 1-0.

Båda lagen har inlett sämre än vad man presterade förra säsongen och i synnerhet gäller det Aldershot. De har inte fått det att stämma och nu börjar läget bli pressat. Byta tränare har man redan gjort men det tycks inte ha förändrat situation mer än ett kortare uppsving.

I Aldershot är Christian Oxlade-Chamberlain en bärande spelare på mittfältet och ja han är lillebror till Alex i Liverpool.

Wrexham är rättmätiga favoriter men Aldershot kan inte nöja sig med att backa hem på hemmaplan – de behöver börja vinna matcher.

Båda lagen har gjort mål i 3 av Alderhots 4 senaste matcher och detsamma gäller i Wrexhams 3 senaste matcher. Därtill har Wrexham inte gått mållösa från någon match den här säsongen.

Sammantaget gör detta att jag finner ett bra spelvärde i att båda lagen kommer göra mål i den här matchen. Det spelas till 1.95 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: BLGM
Odds: 1.95
Bolag: Expekt
Spelstopp: 20:45, tisdag 9 november 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: