26 januari 2019 osaka plikova speltips australian open final damfinal

Speltips Annie Leylah Fernandez – Naomi Osaka 3/9: US Open

US Open Damer är igång med Naomi Osaka som en av kandidaterna till att gå hela vägen. Nu möter hon kanadensiskan Annie Leylah Fernandez i tredje omgången.

Som bekant var hela världens blickar riktade mot japanen Naomi Osaka under sommaren, när OS 2021 spelades på hemmaplan och Naomi Osaka faktiskt fick den stora äran att tända den olympiska elden i samband med invigningen. Det var enormt stort för henne att bli vald.

Annars är Naomi Osaka en spelare som gjort sig känd för att ha vissa psykiska problem och det har varit kämpigt för henne med allt rampljus, ett rampljus som är svårt att fly om man är en av världens bästa tennisspelare och en supertalang. Om man dessutom väljer att spela världens största turneringar finns det ett strålkastarljus som är svårt att komma undan, så är det bara.

Under sommaren har Naomi Osaka bland annat hoppas av Grand Slams, men nu är japanen tillbaka för att försöka tävla på den största scenen igen.

Än så länge har det varit bra från hennes sida i US Open, med vinster mot Marie Bouzkova och wo-vinst mot Olga Danilovic senast. Det innebär att Naomi Osaka dessutom har fått vila dubbelt inför den här matchen, som om hon inte redan var tillräckligt stor favorit.

US OPEN – SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG FÖR TENNIS JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu för den som ska spela på US Open 2021. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Naomi Osaka håller serven fint

Nu har Naomi Osaka bara spelat en match hittills, men där höll hon sin serve i nio av nio servegame och med tanke på att damtennis generellt sett är en sport där det oftare bryts servar är det minst sagt imponerande siffror.

Nu är Naomi Osaka en spelare som är känd för sin starka serve och inte minst på hardcourt är det svårt för motståndarna att hantera den. Det måste man ta och konstatera.

Annie Leylah Fernandez är dessutom en ganska oprövad spelare och faktum är att hon inte ens är 19 år gammal än. Det fyller hon först om ett par dagar.

Många menar på att Annie Leylah Fernandez är nästa stora hopp inom nordamerikansk tennis, men med det sagt är det ett bra tag kvar innan hon når sin högsta nivå igen. Det är jag säker på.

Annie Leylah Fernandez har vunnit mot Ana Konjuh och Kaia Kanepi hittils i US Open, men det får man ändå kalla ganska överkomlig lottning i dessa sammanhang. Nu tror jag dock att hon får det betydligt tuffare.

Annie Leylah Fernandez har tappat sin serve tre gånger hittills och det gör att jag tänker mig att hon får svårt att hålla den hela tiden även mot Naomi Osaka.

Annie Leylah Fernandez under 7,5 game totalt (det är en tresetare som spelas på damsidan) spelas till 1.79 gånger insatsen hos CampoBet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips:

Annie Leylah Fernandez  under 7,5 game i matchen

Odds: 1.79
Bolag: CampoBet
Spelstopp: Tidigast 17:00, fredag 3 september 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: